Visualització de contingut web

CURSOS D'IDIOMES

idiomas

cartel idiomas

Amb motiu de l'actual situació sanitària causada per la COVID-19, comuniquem que fins a un altre avís, no es realitzaran reserves de cursos d'idiomes a l'estranger.

Si ets jove, entre 14 i 35 anys, tens ganes de viatjar, conéixer altres cultures i, sobretot, practicar altres idiomes, pots inscriure't en els cursos d'idiomes a l'estranger que t'oferim.

Este Programa és resultat de la col·laboració entre l'Institut Valencià de la Joventut i altres organismes de joventut de diferents comunitats autònomes de l'Estat Espanyol.

Els preus inclouen les classes de l'idioma triat, l'allotjament (en famílies, apartaments o residències d'estudiants), en molts casos la mitja pensió i una pòlissa d'assistència mèdica durant tota l'estada.

En la campanya de 2019, tots els jóvens fins als 30 anys, que siguen titulars del Carnet Jove podran beneficiar-se d'un descompte del 15% sobre els cursos en Europa, i d'un 10% sobre l'import de la resta de cursos sense incloure suplements ni serveis especials.

 

Condicions generals

Autorització per a menors

 

CURSOS I PREUS

 

SUBSCRIU-TE

Si vols estar al dia de les novetats, les ofertes i les notícies de les activitats que oferim al llarg de l'any (viatges d'esquí, campaments per als més jóvens, cursos d'idiomes, credencials internacionals per a viatjar...), subscriu-te a la nostra llista de distribució:

Turivaj_comunica