T'interessa

CONVOCATÒRIES DE FORMACIÓ

CONVOCATÒRIES DE FORMACIÓ

Cicle formatiu del Cos Europeu de Solidaritat

Les persones joves que realitzen activitats de voluntariat del CES tenen el dret i el deure de participar en les activitats del cicle formatiu, que comprén: la Formació a l'eixida, la Formació a l'arribada, l'Avaluació intermèdia i l'Esdeveniment anual. Les entitats participants facilitaran que els voluntaris assistisquen a aquestes activitats formatives.

Cada any es publica un calendari amb les activitats previstes per al cicle formatiu.

Més informació en la web del CES

 

Formació especialitzada Erasmus+ (TCA)

Les Activitats de Cooperació Transnacional (TCA), són uns cursos de formació especialitzada en el programa Erasmus+ .Consisteixen en jornades i seminaris, visites d'estudis, intercanvi de bones pràctiques o trobades per a fer contactes amb altres organitzacions sobre temes de joventut, que permeten donar formació específica i compartir les millors pràctiques i experiències del programa en tota Europa.

La informació detallada sobre els curs i el perfil de les/dels participants s'arreplega en cadascuna de les convocatòries. La informació s'actualitza periòdicament a la pàgina del INJUVE.

Convocatòries cursos de formació Erasmus+ TCA

A més de les activitats formatives presencials, s'estan desenvolupant cursos en línia d'àmplia participació i accés obert gràcies a la ferramenta d'Internet (MOOC)

+Info

 

Intercanvis Virtuals Erasmus+

Els Intercanvis Virtuals Erasmus+ són una iniciativa recent de la Comissió Europea. Són activitats totalment gratuïtes obertes a la participació de totes les persones joves de 18 a 30 anys que resideixen a Europa i al Sud del Mediterrani.

Són uns encontres digitals on joves de diferents països es reuneixen per parlar sobre diferents temes. Algunes propostes actuals són joventut, pau i seguretat, alimentació sostenible, combatre el discurs de l'odi, canvi Climàtic o globalització i cultura local, entre d'altres. Cada intercanvi compta amb una duració determinada, que pot incloure d'una a deu sessions.

Consulta tota la informació actualitzada a la web europea del programa Intercanvis Virtuals Erasmus+

+Info