Visualització de contingut web

CinemaJove

Bases de la Trobada Audiovisual de Joves 2021 (36ª edició)

Inscripció en línia fins el 12 d'abril de 2021.

S'ha obert el termini per a  participar en la Trobada Audiovisual de Joves, que és una activitat emmarcada en el Festival Cinema Jove en la qual poden concursar curtmetratges realitzats per joves (individualment o en grup) fins a 24 anys, residents a Espanya i que pertanguen a centres educatius.

Col·laborem amb esta Trobada atorgant dos premis econòmics de 400 i 600 € en les categories B i C respectivament.

Consta de tres categories:

  •  Categoria A, fins a 12 anys (estudiants d'Infantil i Primària)
  •  Categoria B, de 13 a 18 anys (estudiants de Secundària i Batxillerat)
  •  Categoria C, de 16 a 24 anys (estudiants de Cicles Formatius d'Imatge, Universitats, altres centres de formació i associacions juvenils).

 

Cinema Jove

El Festival Internacional de Cinema de València CINEMA JOVE té com a objectiu promocionar a joves cineastes professionals (fins als 40 anys) procedents de tot el món. Al llarg de la seua trajectòria s'ha convertit en un fòrum de trobada internacional amb dues seccions oficials, homenatges, retrospectives, cicles temàtics...

En les bases reguladores per a la concessió dels premis de la secció competitiva del Festival, que convoca el Institut Valencià de Cultura (IVAC), podreu trobar els requisits per a cadascuna de les modalitats dels diferents formats audiovisuals amb els quals concórrer (llargmetratges, curtmetratges i webseries digitals), així com els imports dels premis corresponents a cadascuna d'elles.

 

Més informació a través de la pàgina web oficial del Festival.