Visualització de contingut web

CinemaJove

Bases de la Trobada Audiovisual de Joves 2021 (36ª edició)

La Trobada Audiovisual de Joves és una activitat emmarcada en el Festival Cinema Jove en la qual poden concursar curtmetratges realitzats per joves (individualment o en grup) fins a 24 anys, residents a Espanya i que pertanguen a centres educatius.

Col·laborem amb esta Trobada atorgant dos premis econòmics de 400 i 600 € en les categories B i C respectivament.

Consta de tres categories:

  •  Categoria A, fins a 12 anys (estudiants d'Infantil i Primària)
  •  Categoria B, de 13 a 18 anys (estudiants de Secundària i Batxillerat)
  •  Categoria C, de 16 a 24 anys (estudiants de Cicles Formatius d'Imatge, Universitats, altres centres de formació i associacions juvenils).

 

Cinema Jove

Convocatòria Premis 36ª Edició 2021

Eres estudiant i t'agradaria formar part del jurat d'un festival de cinema? Quan veus una pel·lícula que t'agrada, no pots deixar de pensar en ella?... No importa si els estudis que estàs cursant estan relacionats amb l'audiovisual o no, pots optar a formar part del Jurat Jove mentre sigues estudiant. Tens de termini fins el 24 de maig de 2021.

 

El Festival Internacional de Cinema de València CINEMA JOVE té com a objectiu promocionar a joves cineastes professionals (fins als 40 anys) procedents de tot el món. Al llarg de la seua trajectòria s'ha convertit en un fòrum de trobada internacional amb dues seccions oficials, homenatges, retrospectives, cicles temàtics...

En les bases reguladores per a la concessió dels premis de la secció competitiva del Festival, que convoca el Institut Valencià de Cultura (IVAC), podreu trobar els requisits per a cadascuna de les modalitats dels diferents formats audiovisuals amb els quals concórrer (llargmetratges, curtmetratges i webseries digitals), així com els imports dels premis corresponents a cadascuna d'elles.

 

Més informació a través de la pàgina web oficial del Festival.