T'interessa

CARNET JOVE

CARNET JOVE

 

ARA EL CARNET JOVE DE L'IVAJ ÉS GRATUÏT!

Fes-te amb el nou Carnet Jove digital. Només necessitaràs un DNI* o NIE* en vigor.

 

 

Per a tramitar el teu Carnet Jove digital primer consulta les instruccions, després segueix les indicacions d'este enllaç, i el tindràs descarregat (en format PDF) en el teu mòbil en el moment.

IMPORTANT: Has de tindre instal·lat un lector bàsic de PDF en el dispositiu en el qual vages a descarregar-lo (i/o utilitzar-lo). A més, hauràs de proporcionar-nos una adreça vàlida de correu electrònic.

L'únic requisit per a traure-te'l és tindre entre 14 i 30 anys. La seua validesa és de 2 anys.

Si una vegada descarregat el teu Carnet Jove digital vols obtindre'l en format físic, i no l’has sol·licitat al realitzar el tràmit, pots acudir a alguna de les oficines de l'IVAJ amb el justificant que hauràs rebut al correu electrònic.

Si vols obtindre-ho únicament en format físic, segueix les indicacions d'aquest enllaç. Pots consultar els ajuntaments en el següent llistat i/o consultar este mapa.

*En el cas de disposar únicament de Passaport en vigor, podràs obtindre el teu Carnet Jove seguint les indicacions d'aquest enllaç.

A més porta integrat el Carnet d'Alberguista amb tots els seus descomptes i avantatges afegits.

També pots tramitar-ho com a targeta financera.

 

Amb el teu Carnet Jove trauràs el màxim profit al temps lliure i obtindràs alhora importants avantatges. Podràs beneficiar-te de descomptes en béns i serveis de caràcter social, cultural, de transport, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, etc., a la Comunitat Valenciana, en la resta de Comunitats Autònomes i a Europa.

Este programa es desenvolupa conjuntament amb la resta de Comunitats Autònomes i amb més de 30 països de l'entorn europeu que conponen l'Associació del Carnet Jove Europeu (EYCA), entitat amb seu a Brussel·les, que garanteix la reciprocitat dels citats avantatges en els diferents països adscrits.

Consulta tots els descomptes del Carnet Jove

 

Més informació sobre Carnet Jove963 108 513 / 961 839 497

Carnet jove video

d'interés

Ves enrere Vine al DREAMHACK WINTER VALENCIA 2023 amb l'IVAJ i participa en el sorteig de dues entrades

Vine al DREAMHACK WINTER VALENCIA 2023 amb l'IVAJ i participa en el sorteig de dues entrades

Torna DreamHack a Fira València del 8 al 10 de desembre. I amb el teu Carnet Jove pots aconseguir les teues entrades amb un 10% de descompte, aconseguint el teu codi promocional en   i validant-lo en comprar les teues entrades LAN, l'abonament de 3 dies i l'entrada de dia en la web.

L'IVAJ disposarà d'un estand, Experiència Carnet Jove, amb 10 taules de joc per a 50 que fins a persones puguen jugar simultàniament. En la nostra ludoteca es podrà jugar tant a jocs clàssics com a novetats emergents: Virus, Fallera Calavera, Pelusses, Walkie Talkie, Tac, Gat, Cabra, Formatge, Pizza, Tornaloco, Speed Cups, Black Stories, Carcassonne, Caten, Sushi Go... També es faran demostracions de jocs com 3 Ring Circus, entre altres, sortejos de lots de jocs i torneig de Virus.

DreamHack és la major xarxa de festivals de gaming i oci digital a nivell mundial. Podràs assistir a les competicions, conéixer els creadors i les creadores, i provar les últimes novetats en els sectors del gaming i els esports.
DreamHack és l'únic festival nacional que engloba la tradició d'una LAN Party amb més de 3000 persones, amb les millors competicions internacionals d'esports que es poden veure al nostre país. Fortnite,League of Legends, Counter-Strike, Clash Royale o Starcraft II són alguns dels jocs que tindran competició oficial en el festival. Veuen i descobriràs als millors jugadors i jugadores del món!

A més, DreamHack compta amb una gran zona d'activitats on totes les persones assistents podran jugar als últims jocs del mercat o als seus jocs favorits, i guanyar premis exclusius. També hi ha activitats de cosplay, streamers, K-pop… per a passar un dia amb moltes possibilitats i sorpreses. I el festival compta també amb zona de foodtrucks i botigues de marxandatge.


Mira les bases legals del sorteig i participa. 
 

Participa:

​​
 

Col·laboren