T'interessa

CARNET JOVE

CARNET JOVE

 

ARA EL CARNET JOVE DE L'IVAJ ÉS GRATUÏT!

Fes-te amb el nou Carnet Jove digital. Només necessitaràs un DNI* o NIE* en vigor.

 

 

Per a tramitar el teu Carnet Jove digital primer consulta les instruccions, després segueix les indicacions d'este enllaç, i el tindràs descarregat (en format PDF) en el teu mòbil en el moment.

IMPORTANT: Has de tindre instal·lat un lector bàsic de PDF en el dispositiu en el qual vages a descarregar-lo (i/o utilitzar-lo). A més, hauràs de proporcionar-nos una adreça vàlida de correu electrònic.

L'únic requisit per a traure-te'l és tindre entre 14 i 30 anys. La seua validesa és de 2 anys.

Si una vegada descarregat el teu Carnet Jove digital vols obtindre'l en format físic, i no l’has sol·licitat al realitzar el tràmit, pots acudir a alguna de les oficines de l'IVAJ amb el justificant que hauràs rebut al correu electrònic.

Si vols obtindre-ho únicament en format físic, segueix les indicacions d'aquest enllaç. Pots consultar els ajuntaments en el següent llistat i/o consultar este mapa.

*En el cas de disposar únicament de Passaport en vigor, podràs obtindre el teu Carnet Jove seguint les indicacions d'aquest enllaç.

A més, porta integrat el Carnet d'Alberguista amb tots els seus descomptes i avantatges afegits.

També pots tramitar-ho com a targeta financera.

 

Amb el teu Carnet Jove trauràs el màxim profit al temps lliure i obtindràs alhora importants avantatges. Podràs beneficiar-te de descomptes en béns i serveis de caràcter social, cultural, de transport, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, etc., a la Comunitat Valenciana, en la resta de Comunitats Autònomes i a Europa.

Este programa es desenvolupa conjuntament amb la resta de Comunitats Autònomes i amb més de 30 països de l'entorn europeu que conponen l'Associació del Carnet Jove Europeu (EYCA), entitat amb seu a Brussel·les, que garanteix la reciprocitat dels citats avantatges en els diferents països adscrits.

Consulta tots els descomptes del Carnet Jove

 

Més informació sobre Carnet Jove963 108 513 / 961 839 497

Carnet jove video

d'interés

Ves enrere "Qui soc jo quan ningú em mira"

"Qui soc jo quan ningú em mira"

Estrena de l'obra “Qui soc jo quan ningú em mira” d'Escena Erasmus

El 29 de maig s'estrena, en el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València, “Qui soc jo quan ningú em mira" d'Escena Erasmus, on es podrà gaudir fins al 31 de maig. Després començarà la gira M'importa 2024 de  l'IVAJ i es portarà gratuïtament a Altea, Muro de Alcoy, Viver i Torreblanca. A més, la Diputació de València la portarà a altres localitats de la província de València.

“Qui soc jo quan ningú no em mira”, que fa una reflexió sobre la identitat, és la quinzena obra creada per Escena Erasmus, el projecte escènic europeu de la Universitat de València, promogut pels vicerectorats de Cultura i Societat, d'Internacionalització i Multilingüisme i gestionat per la Fundació General de la Universitat de València.

En Escena Erasmus participen fonamentalment estudiants d'intercanvi Erasmus i estudiants de la UV. El projecte pretén aprofitar el seu potencial creatiu i fomentar la seua participació en la vida cultural d'estes ciutats. Els seus espectacles, protagonitzats per estudiants Erasmus i dirigits per un equip professional de les arts escèniques valencianes, s'han representat en més de 300 ciutats, pobles i centres penitenciaris, i en festivals de teatre com els d'Almagro, Olite, Olmedo, Elx, Internacional de Santander, Alcalá... 

Escena Erasmus va rebre al 2011 el Premi Carlemany de la Joventut del Parlament Europeu; al 2018 la Menció d'Honor del Premi "Spotlight on Heritage in Culture and the Arts" de la Lliga Europea d'Empreses d'Arts Escèniques a Brussel·les i el Premi AVETID 2019 al millor projecte teatral valencià; al 2021 la Distinció “Lluís Vives”-Premi 9 d’Octubre del Consell de la Generalitat per l’aportació valenciana a la construcció europea; i al 2023 el "Premi d’Honor de les Arts Escèniques Valencianes" de l’Institut Valencià de Cultura-GVA.

Representacions:
29-30-31/05/2024 València (València). Lloc: Centre Cultural La Nau.
o Funció de vesprada: 19.00 h.
04/06/2024. Altea (Alacant). Lloc: Palau Altea Centre d’*Arts.
o Funció matinal: 12.00 h.
o Funció de vesprada: 19.30 h.
14/06/2024: Torreblanca (Castelló). Lloc: Auditori Metropol.
o Funció matinal: 12.00 h.
o Funció de vesprada: 18.00 h.
18/06/2024: Muro de Alcoy (Alacant). Lloc: Teatre del Centre Cultural.
o Funció matinal: 12.30 h.
o Funció de vesprada: 20.00 h.
20/06/2024: Viver (Castelló). Lloc: Casa de la Cultura.
o Funció matinal: 12.30 h.
o Funció de vesprada: 19.00 h.

 

Participa:

Col·laboren: