CARNET JOVE

CARNET JOVE

Amb el teu Carnet Jove trauràs el màxim profit al temps lliure i obtindràs alhora importants avantatges. Podràs beneficiar-te de descomptes en béns i serveis de caràcter social, cultural, de transport, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, etc., no sols en la Comunitat Valenciana, també en la resta de Comunitats Autònomes i a Europa.

Este programa és desenvolupa conjuntament amb la resta de Comunitats Autònomes i amb més de 30 països de l'entorn europeu que componen l'Associació del Carnet Jove Europeu (EYCA), entitat amb seu a Brussel·els, que  garanteix la reciprocitat dels citats avantatges en els diferents països adscrits.

Ara, a més, porta integrat tant en la modalitat targeta clàssica com en la targeta financera, el Carnet d'Alberguista amb tots els seus descomptes i avantatges afegits.

 

 

Requisits:
•    Tindre entre 14 i 30 anys, tots dos inclosos.
•    Abonar la taxa de 7,70 € (consultar exempcions i bonificacions), que tindrà una validesa de 2 anys.

Tens 2 modalitats de Carnet Jove (punxa en cadascuna per a veure qué és i com tramitar-ho): 
 

 
 

Més informació sobre Carnet Jove: 963 108 578 / 963 108 586 / 961 839 493 / 961 839 498 / 961 839 497.

 

Carnet jove video

d'interés

Ves enrere Setena edició Premi Culturama

Setena edició Premi Culturama 

Culturama, amb la col·laboració de la Direcció General de l'IVAJ, patrocinat per Carnet Jove, i al costat d'altres organismes, presenta els projectes finalistes de la setena edició del Premi Culturama Innovació Social en Joventut.

El premi té com a objecte donar suport a projectes amb caràcter innovador en l'àmbit juvenil que es basen en la posada en marxa d'accions per al desenvolupament comunitari, prenent com a elements d'activació l'art i la cultura, especialment la producció contemporània. 
La convocatòria culminarà amb una jornada de presentació pública dels projectes finalistes, el lliurament del premi i la posterior edició l'any 2023 d'una publicació que reculla les experiències més destacades de l'edició.

En la VII edició del Premi Culturama set projectes, amb diferents metodologies i maneres de treballar amb joves, han sigut seleccionats entre les propostes rebudes pel seu caràcter innovador en l'àmbit de la joventut.

Tots ells són projectes de caràcter col·lectiu, sense ànim de lucre, basats en la innovació social, i que integren la cultura com a eina per a una transformació social. Han sigut seleccionats els projectes Compartides, el valor social de les arts de l'Associació ARTransforma (Barcelona); Bet on La Saïdia, de l'Asociación Dissens para la Intervención e Investigación Social (València); El Club del Artivismo de l'Asociación para la Paz y Desarroyo (València) ; Confusió 2021. Festival cultural y artístico de expresión libre, de l'Associació Possibilitats (València); E.COnnect: conexiones de arte y ciencia para la educación medioambiental, de l'Asociación Cultural Gestus (Leganés); Jóvenes para Jóvenes: Educando en Derechos Humanos y Objetivos de Desarrollo Sostenible, de l'Asociación Hèlsinki España - Dimensión Humana (Madrid); i A prop. Trobades d’art i comboi per una escola en transformació, de l'Asociación ideadestroyingmuros (València).

El Premi Culturama, a l’innovació social en joventut compta amb el patrocini del programa Carnet Jove de l’IVAJ. En total, set projectes formen part de la presentació final, entre els quals el jurat atorgarà el Premi Culturama (dotat amb 1.000 €), l'esment d'honor “Rafa Vallés” (dotada amb 400 €) i dos accèssits (dotats amb 350 € cadascun). A més, tots ells formaran part d'una publicació, l'edició de la qual tindrá lloc en 2023. L'acte de presentació de projectes i lliurament de premis se celebrarà el pròxim 30 de setembre en el Espai Jove VLC (carrer Campoamor, 91. València). La jornada, que tindrà horari de matí i de vesprada, comptarà amb representació institucional, amb la conferència “UPlaB: el vers com a motor de desenvolupament social” a càrrec d'Elena Barrera i, amb una actuació poètica de Sara Olivas, requerint inscripció prèvia a través de la web www.culturama.es

+ info