T'interessa

CARNET JOVE

CARNET JOVE

 

ARA EL CARNET JOVE DE L'IVAJ ÉS GRATUÏT!

Fes-te amb el nou Carnet Jove digital. Només necessitaràs un DNI* o NIE* en vigor.

 

 

Per a tramitar el teu Carnet Jove digital primer consulta les instruccions, després segueix les indicacions d'este enllaç, i el tindràs descarregat (en format PDF) en el teu mòbil en el moment.

IMPORTANT: Has de tindre instal·lat un lector bàsic de PDF en el dispositiu en el qual vages a descarregar-lo (i/o utilitzar-lo). A més, hauràs de proporcionar-nos una adreça vàlida de correu electrònic.

L'únic requisit per a traure-te'l és tindre entre 14 i 30 anys. La seua validesa és de 2 anys.

Si una vegada descarregat el teu Carnet Jove digital vols obtindre'l en format físic, i no l’has sol·licitat al realitzar el tràmit, pots acudir a alguna de les oficines de l'IVAJ amb el justificant que hauràs rebut al correu electrònic.

Si vols obtindre-ho únicament en format físic, segueix les indicacions d'aquest enllaç. Pots consultar els ajuntaments en el següent llistat i/o consultar este mapa.

*En el cas de disposar únicament de Passaport en vigor, podràs obtindre el teu Carnet Jove seguint les indicacions d'aquest enllaç.

A més porta integrat el Carnet d'Alberguista amb tots els seus descomptes i avantatges afegits.

També pots tramitar-ho com a targeta financera.

 

Amb el teu Carnet Jove trauràs el màxim profit al temps lliure i obtindràs alhora importants avantatges. Podràs beneficiar-te de descomptes en béns i serveis de caràcter social, cultural, de transport, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, etc., a la Comunitat Valenciana, en la resta de Comunitats Autònomes i a Europa.

Este programa es desenvolupa conjuntament amb la resta de Comunitats Autònomes i amb més de 30 països de l'entorn europeu que conponen l'Associació del Carnet Jove Europeu (EYCA), entitat amb seu a Brussel·les, que garanteix la reciprocitat dels citats avantatges en els diferents països adscrits.

Consulta tots els descomptes del Carnet Jove

 

Més informació sobre Carnet Jove963 108 513 / 961 839 497

Carnet jove video

d'interés

Ves enrere PortAventura Park 2x1

PortAventura Park 2x1

Amb el teu Carnet Jove tens un 2X1!

Aconsegueix en línia una entrada gratuïta d'adult d'1 dia comprant una entrada d'adult d'1 dia PortAventura Park, amb un codi únic de descompte com a titular del Carnet Jove de la Comunitat

Descobreix Uncharted, l'enigma de Penitence, la primera muntanya russa multidimensional d'Espanya en PortAventura Park basada en la pel·lícula UNCHARTED. Un viatge ple d'inesperats esdeveniments que et farà viure una experiència totalment immersiva en recerca del gran tresor.

Promoció vàlida una sola vegada i únicament els dies d'obertura de la temporada 2023 de PortAventura Park en què la promoció siga aplicable. Les dates poden estar subjectes a canvis.

Disponible fins al 7 de gener de 2024.

Promoció no acumulable a altres ofertes i promocions. No canviable pel seu valor econòmic. Prohibida la seua venda.

PortAventura World està situat en Avinguda Alcalde Pere Molas, s/n 43480 Vila-seca,Tarragona.

Visitar web

Fes clic en el següent enllaç per a obtindre el teu codi de descompte per a la teua entrada en línia.