T'interessa

CARNET JOVE

CARNET JOVE

 

ARA EL CARNET JOVE DE L'IVAJ ÉS GRATUÏT!

Fes-te amb el nou Carnet Jove digital. Només necessitaràs un DNI* o NIE* en vigor.

 

 

Per a tramitar el teu Carnet Jove digital primer consulta les instruccions, després segueix les indicacions d'este enllaç, i el tindràs descarregat (en format PDF) en el teu mòbil en el moment.

IMPORTANT: Has de tindre instal·lat un lector bàsic de PDF en el dispositiu en el qual vages a descarregar-lo (i/o utilitzar-lo). A més, hauràs de proporcionar-nos una adreça vàlida de correu electrònic.

L'únic requisit per a traure-te'l és tindre entre 14 i 30 anys. La seua validesa és de 2 anys.

Si una vegada descarregat el teu Carnet Jove digital vols obtindre'l en format físic, i no l’has sol·licitat al realitzar el tràmit, pots acudir a alguna de les oficines de l'IVAJ amb el justificant que hauràs rebut al correu electrònic.

Si vols obtindre-ho únicament en format físic, segueix les indicacions d'aquest enllaç. Pots consultar els ajuntaments en el següent llistat i/o consultar este mapa.

*En el cas de disposar únicament de Passaport en vigor, podràs obtindre el teu Carnet Jove seguint les indicacions d'aquest enllaç.

A més, porta integrat el Carnet d'Alberguista amb tots els seus descomptes i avantatges afegits.

També pots tramitar-ho com a targeta financera.

 

Amb el teu Carnet Jove trauràs el màxim profit al temps lliure i obtindràs alhora importants avantatges. Podràs beneficiar-te de descomptes en béns i serveis de caràcter social, cultural, de transport, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, etc., a la Comunitat Valenciana, en la resta de Comunitats Autònomes i a Europa.

Este programa es desenvolupa conjuntament amb la resta de Comunitats Autònomes i amb més de 30 països de l'entorn europeu que conponen l'Associació del Carnet Jove Europeu (EYCA), entitat amb seu a Brussel·les, que garanteix la reciprocitat dels citats avantatges en els diferents països adscrits.

Consulta tots els descomptes del Carnet Jove

 

Més informació sobre Carnet Jove963 108 513 / 961 839 497

Carnet jove video

d'interés

Ves enrere Participació de Carnet Jove-IVAJ en la 11a de Trobada de Teatre Jove

Participació de Carnet Jove-IVAJ en la 11a de Trobada de Teatre Jove

L'IVAJ i Projecte Inestable han organitzat, entre el 15 d'abril i el 3 de maig, la 11a Trobada de Teatre Jove. En esta edició s'ha concretat en un total de 37 representacions, l'assistència de 57 centres de Secundària, 70 tallers didàctics, 14 dinàmiques grupals i amb la participació de més de 30 professionals de les arts escèniques, que han tingut lloc en les seus de València, Castelló i Alacant. Esta edició ha permés a més de 1530 joves de la Comunitat Valenciana celebrar l'educació artística gaudint del teatre.

Amb esta trobada d'alumnes, alumnes i docents que gaudixen del teatre, que es formen mitjançant les arts escèniques, se'ls permet exhibir les seues creacions, formar-se en tallers amb professionals de les arts escèniques i la pedagogia, així com conéixer i conviure amb altres persones que viuen el teatre en l'educació secundària, els casals joves o qualsevol associació juvenil.

Les tres seus de la 11a Trobada han sigut:

•    Del 15 al 19 d'abril en la seu d'Alacant: Centre Cultural Las Cigarreras.
Els centres que han assistit són: IES Misteri d’Elx, IES Verge del Remei, IES Sixto Marco, Col·legi Agustins, IES Severo Ochoa, IES Badia del Baver, Col·legi Don Bosco, Màster del Professorat de la UA, IES 8 de març, IES Cap de l’horta, IES Germans Amorós, IES Los Montesinos, IES María Blasco, IES Figueras Pacheco, IES José Marhuenda Prats, IES Jorge Juan, IES Vicente Verdú, IES Assut de Afeitamí, Col·legi La nostra Senyora del Carmen, IES Santa Pola, IES Platja Sant Joan i IES Les Llomes.

•    Del 22 al 26 d'abril en la seu de València: teatre Espai Inestable.
Els participants han sigut: IES Ramon Llull, IES José María Parra, IES Josep Ribera, IES Oleana, IES Benicalap, IES Berenguer Dalmau, IES Conselleria, IES Faustí Barberá, IES Barri del Carme, IES Serpis, IES Músic Martí i Soler, IES Sedaví, Escola Els Carolines, IES Alcalans, IES Juan de Garay, IES Federica Montseny, Col·legi Concha Espina, IES Eduardo Primo Marqués, IES El Saler, IES Orriols, IES Lluís Simarro, Col·legi Escola Pia i IES Gabriel Císcar.

•    Del 29 d'abril al 3 de maig en la seu de Castelló: Teatre del Raval.
Els centres assistents han sido: IES Bovalar, IES Sos Baynat, IES Joan Baptista Porcar, IES Llombai, IES Broch i Llop, IES Vicent Castell, IES Matilde Salvador, IES Campanar, Fundació Flors, IES Violant de Casalduch, IES Miquel Peris i Segarra i IES Betxí.

Per tant, el projecte Trobada de Teatre Jove continua amb la seua necessitat d'oferir experiències teatrals a adolescents i a joves, que es consolida com a font de coneixement i enriquiment personal i que servix com a vehicle d'aproximació a les arts escèniques per a consolidar la formació de nous espectadors i noves espectadores.

Participa:

Col·laboren: