T'interessa

CARNET JOVE

CARNET JOVE

 

ARA EL CARNET JOVE DE L'IVAJ ÉS GRATUÏT!

Fes-te amb el nou Carnet Jove digital. Només necessitaràs un DNI* o NIE* en vigor.

 

 

Per a tramitar el teu Carnet Jove digital primer consulta les instruccions, després segueix les indicacions d'este enllaç, i el tindràs descarregat (en format PDF) en el teu mòbil en el moment.

IMPORTANT: Has de tindre instal·lat un lector bàsic de PDF en el dispositiu en el qual vages a descarregar-lo (i/o utilitzar-lo). A més, hauràs de proporcionar-nos una adreça vàlida de correu electrònic.

L'únic requisit per a traure-te'l és tindre entre 14 i 30 anys. La seua validesa és de 2 anys.

Si una vegada descarregat el teu Carnet Jove digital vols obtindre'l en format físic, i no l’has sol·licitat al realitzar el tràmit, pots acudir a alguna de les oficines de l'IVAJ amb el justificant que hauràs rebut al correu electrònic.

Si vols obtindre-ho únicament en format físic, segueix les indicacions d'aquest enllaç. Pots consultar els ajuntaments en el següent llistat i/o consultar este mapa.

*En el cas de disposar únicament de Passaport en vigor, podràs obtindre el teu Carnet Jove seguint les indicacions d'aquest enllaç.

A més porta integrat el Carnet d'Alberguista amb tots els seus descomptes i avantatges afegits.

També pots tramitar-ho com a targeta financera.

 

Amb el teu Carnet Jove trauràs el màxim profit al temps lliure i obtindràs alhora importants avantatges. Podràs beneficiar-te de descomptes en béns i serveis de caràcter social, cultural, de transport, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, etc., a la Comunitat Valenciana, en la resta de Comunitats Autònomes i a Europa.

Este programa es desenvolupa conjuntament amb la resta de Comunitats Autònomes i amb més de 30 països de l'entorn europeu que conponen l'Associació del Carnet Jove Europeu (EYCA), entitat amb seu a Brussel·les, que garanteix la reciprocitat dels citats avantatges en els diferents països adscrits.

Consulta tots els descomptes del Carnet Jove

 

Més informació sobre Carnet Jove963 108 513 / 961 839 497

Carnet jove video

d'interés

Ves enrere Nova Lectura Oberta Gamificada: #SenseRostre (del llibre INVISIBLE d’Eloy Moreno).

Nova Lectura Oberta Gamificada: #SenseRostre (del llibre INVISIBLE d’Eloy Moreno).


La lectura, el joc interactiu i l'educació en valors tornen enguany a donar-se la mà en #SenseRostre, la nova Lectura Oberta de #LlibreriaOberta. Des de l’IVAJ Carnet Jove, i en col·laboració amb LEA Lectura Abierta, us convidem a participar en aquesta experiència lectora transmèdia, social i interactiva per a joves de 12 a 16 anys (però queda oberta a tot tipus de persones lectores) al voltant del llibre Invisible d’Eloy Moreno, on els “superpoders no són el que semblen”.

Invisible és un llibre especial, publicat en 15 països, i en fase de preproducció de la seua tan esperada adaptació cinematogràfica, que tracta un tema cru, complicat, ignorat durant massa temps i que hui més que mai mereix la nostra atenció: la violència o l'assetjament en els nostres col·legis i instituts.

Comença una nova experiència on el joc conduirà la participació de la persona lectora perquè es convertisca en la protagonista de la història,  amb una Escape Room inicial, i els qui s'animen a capbussar-se en aquesta nova aventura lectora es convertiran en protagonistes del llibre, compartint preocupacions, reptes, aventures i jocs amb els personatges d'Invisible a mesura que avancen en la lectura.

Llegir en comunitat permet que les persones joves connecten a través de la lectura, i incentiven l’intercanvi d’idees i la transmissió de coneixement.  Les Lectures Obertes permeten, gràcies a la seua metodologia, potenciar la creativitat i la participació activa de les persones lectores mitjançant el joc, i també les destreses de lectura i les habilitats socials, creatives i col·laboratives, així com les competències transmèdia.

Us convidem a inscriure-vos en aquest club de lectura participatiu, col·laboratiu i interactiu, on a través d'estratègies lúdiques i mitjançant la gamificació, en #SenseRostre reflexionarem sobre la capacitat de fer visible l'invisible, de mostrar el que normalment mantenim ocult per a denunciar l'abús i lluitar contra la violència, l’assetjament i el bullying.

En la web M’IMPORTA, d’educació en valors, podeu trobar més informació sobre l’activitat, les dates del programa, el formulari d’inscripció, etc., una recopilació de sèries, pel·lícules i videojocs sobre bullying, perquè es puguen utilitzar en la contextualització del programa, i dades sobre el bullying i la importància de l’educació en valors. 

En M’IMPORTA, dins de #Llibreria Oberta, podreu trobar també informació sobre les lectures obertes gamificades d’anys anteriors, i tots els materials didàctics que s’han publicat.

Participa:


 

Col·laboren