T'interessa

CARNET JOVE

CARNET JOVE

 

ARA EL CARNET JOVE DE L'IVAJ ÉS GRATUÏT!

Fes-te amb el nou Carnet Jove digital. Només necessitaràs un DNI* o NIE* en vigor.

 

 

Per a tramitar el teu Carnet Jove digital primer consulta les instruccions, després segueix les indicacions d'este enllaç, i el tindràs descarregat (en format PDF) en el teu mòbil en el moment.

IMPORTANT: Has de tindre instal·lat un lector bàsic de PDF en el dispositiu en el qual vages a descarregar-lo (i/o utilitzar-lo). A més, hauràs de proporcionar-nos una adreça vàlida de correu electrònic.

L'únic requisit per a traure-te'l és tindre entre 14 i 30 anys. La seua validesa és de 2 anys.

Si una vegada descarregat el teu Carnet Jove digital vols obtindre'l en format físic, i no l’has sol·licitat al realitzar el tràmit, pots acudir a alguna de les oficines de l'IVAJ amb el justificant que hauràs rebut al correu electrònic.

Si vols obtindre-ho únicament en format físic, segueix les indicacions d'aquest enllaç. Pots consultar els ajuntaments en el següent llistat i/o consultar este mapa.

*En el cas de disposar únicament de Passaport en vigor, podràs obtindre el teu Carnet Jove seguint les indicacions d'aquest enllaç.

A més, porta integrat el Carnet d'Alberguista amb tots els seus descomptes i avantatges afegits.

També pots tramitar-ho com a targeta financera.

 

Amb el teu Carnet Jove trauràs el màxim profit al temps lliure i obtindràs alhora importants avantatges. Podràs beneficiar-te de descomptes en béns i serveis de caràcter social, cultural, de transport, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, etc., a la Comunitat Valenciana, en la resta de Comunitats Autònomes i a Europa.

Este programa es desenvolupa conjuntament amb la resta de Comunitats Autònomes i amb més de 30 països de l'entorn europeu que conponen l'Associació del Carnet Jove Europeu (EYCA), entitat amb seu a Brussel·les, que garanteix la reciprocitat dels citats avantatges en els diferents països adscrits.

Consulta tots els descomptes del Carnet Jove

 

Més informació sobre Carnet Jove963 108 513 / 961 839 497

Carnet jove video

d'interés

Ves enrere Nova Estratègia Valenciana de Joventut 2025-2029

Nova Estratègia Valenciana de Joventut 2025-2029

  • Es presentarà en el segon semestre de 2024 i comptarà amb la participació dels actors més rellevants en l'àmbit de les polítiques de joventut
  • La vicepresidenta segona i consellera de Servicis Socials, Igualtat i Vivenda ha presidit la reunió de la Comissió Interdepartamental de Joventut

La vicepresidenta segona i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Vivenda, Susana Camarero, ha destacat que el Consell ha iniciat el desenvolupament de la nova Estratègia Valenciana de Joventut 2025-2029 (EVJ), que comptarà amb la participació dels actors més rellevants en l'àmbit de les polítiques de joventut, com les entitats juvenils, els consells de joventut, les entitats locals, així com les les associacions de professionals del sector. 

Susana Camarero ha presidit la reunió de la Comissió Interdepartamental de Joventut en la qual s'ha tractat l'elaboració de l'EVJ que establirà les directrius generals de la política juvenil en la Comunitat Valenciana i a més coordinarà les actuacions i programes de les diferents Conselleries i de les administracions locals en matèria de joventut. 

Sobre este tema, la vicepresidenta segona ha recordat que la Comissió Interdepartamental de Joventut és un òrgan col·legiat de la Generalitat que té per objecte la proposta, informe i coordinació de la programació i execució de les polítiques de joventut que promou el Consell. 

Nova Estratègia Valenciana de Joventut 2025-2029
Durant la reunió celebrada, s'ha donat a conéixer la proposta de la Comissió Interdepartamental de Joventut a partir de la qual l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) elaborarà l'Estratègia Valenciana de Joventut 2025-2029, que es presentarà en el segon semestre de 2024. 

Per a garantir l'encert de la nova estratègia és important el treball dels membres de la comissió, així com la participació de les persones responsables dels centres directius per a articular totes les actuacions en matèria de joventut en un únic document. 

Comissió Interdepartamental de Joventut
La Comissió Interdepartamental de Joventut ha de reunir-se almenys dos vegades a l'any. No obstant això, l'última va reunir va tindre lloc a l'abril de 2022, per la qual cosa la vicepresidenta segona ha considerat imprescindible esta convocatòria per a garantir la continuïtat dels treballs de l'òrgan col·legiat. 

Susana Camarero, en qualitat de presidenta de la Comissió Interdepartamental de Joventut, ha presentat a més als membres de l'òrgan el marc normatiu, la composició i les funcions del mateix i ha explicat la necessària transversalitat de les polítiques de joventut. 

Així, ha subratllat que és necessari que les polítiques de joventut es dissenyen integralment per a tots els àmbits de la joventut des de tots els departaments de les administracions públiques. 

“És fonamental que les actuacions en matèria educativa, d'ocupació, de salut, vivenda o cultura, entre altres, estiguen alineades per a aconseguir uns objectius comuns en matèria de joventut. Tots els departaments de la Generalitat han de treballar conjuntament, de manera coordinada, per a donar resposta a les necessitats de les persones joves”, ha assegurat la vicepresidenta segona.