T'interessa

CARNET JOVE

CARNET JOVE

 

ARA EL CARNET JOVE DE L'IVAJ ÉS GRATUÏT!

Fes-te amb el nou Carnet Jove digital. Només necessitaràs un DNI* o NIE* en vigor.

 

 

Per a tramitar el teu Carnet Jove digital primer consulta les instruccions, després segueix les indicacions d'este enllaç, i el tindràs descarregat (en format PDF) en el teu mòbil en el moment.

IMPORTANT: Has de tindre instal·lat un lector bàsic de PDF en el dispositiu en el qual vages a descarregar-lo (i/o utilitzar-lo). A més, hauràs de proporcionar-nos una adreça vàlida de correu electrònic.

L'únic requisit per a traure-te'l és tindre entre 14 i 30 anys. La seua validesa és de 2 anys.

Si una vegada descarregat el teu Carnet Jove digital vols obtindre'l en format físic, i no l’has sol·licitat al realitzar el tràmit, pots acudir a alguna de les oficines de l'IVAJ amb el justificant que hauràs rebut al correu electrònic.

Si vols obtindre-ho únicament en format físic, segueix les indicacions d'aquest enllaç. Pots consultar els ajuntaments en el següent llistat i/o consultar este mapa.

*En el cas de disposar únicament de Passaport en vigor, podràs obtindre el teu Carnet Jove seguint les indicacions d'aquest enllaç.

A més, porta integrat el Carnet d'Alberguista amb tots els seus descomptes i avantatges afegits.

També pots tramitar-ho com a targeta financera.

 

Amb el teu Carnet Jove trauràs el màxim profit al temps lliure i obtindràs alhora importants avantatges. Podràs beneficiar-te de descomptes en béns i serveis de caràcter social, cultural, de transport, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, etc., a la Comunitat Valenciana, en la resta de Comunitats Autònomes i a Europa.

Este programa es desenvolupa conjuntament amb la resta de Comunitats Autònomes i amb més de 30 països de l'entorn europeu que conponen l'Associació del Carnet Jove Europeu (EYCA), entitat amb seu a Brussel·les, que garanteix la reciprocitat dels citats avantatges en els diferents països adscrits.

Consulta tots els descomptes del Carnet Jove

 

Més informació sobre Carnet Jove963 108 513 / 961 839 497

Carnet jove video

d'interés

Ves enrere LAB de Series 2024

LAB de Series 2024

L'IVAJ col·labora amb la 5a edició de LABdeseries Festival de Sèries de València, que tindrà lloc del 23 al 28 d'abril, en La Filmoteca, La Mutant i Les Naus, per a celebrar la ficció televisiva i per a posar en contacte al públic jove amb els creadors i la creadores de les sèries, i per a analitzar els assumptes més importants que es tracten en elles.

El festival ret homenatge enguany amb el seu cartell als oficis de les sèries, a tots els equips professionals que fan possible que les ficcions tiren avant, perruqueria, maquillatge, so, transportistes, disseny de vestuari, especials i guionistes, entre molts altres departaments.

Els col·loquis i les projeccions tornaran a ser protagonistes d'esta cita que reunirà professionals del sector: guionistes, escriptors i escriptores, intèrprets i periodistes. Enguany l'IVAJ col·laborarà en les següents xarrades dedicades al públic juvenil:

25 d'abril – 12.00 h – La Filmoteca 

COM ENS POSEM ROMÀNTICS HUI EN DIA? 

El gènere romàntic ha sigut un dels preferits pels espectadors de tots els temps. Amb l'arribada de les plataformes i els nous codis entre els i les joves ens preguntem si ha canviat la manera de contar estes històries. 
Amb les guionistes Marina Pérez (Valeria, Un conte perfecte) i Anaïs Schaaf (El Ministeri del Temps, L'Última) i l'escriptor Juan Arcones (Un rei d'estiu, El meu probable favorit, Etern Amor Adolescent). Modera: Mikel Labastida (LABdeseries).

Entrada gratuïta.

26 d'abril – 12.00 h – La Filmoteca 

COM CONSUMEIXEN ELS JOVES ELS TRUE CRIME

Els true crime s'han multiplicat en els últims anys amb l'arribada de noves cadenes i plataformes i l'auge per reviure casos reals. Les sèries ressusciten crims i altres successos perquè nous usuaris els coneguen o per a aportar punts de vista renovats. 

Xarraran sobre el tema els guionistes Gema R. Neira (El cas Asunta, En el corredor de la mort) i Enric Álvarez (L'assassí de la baralla, Crims) i l'escriptora Clara Tiscar (creadora del pòdcast Criminopatía).

Entrada gratuïta.

T'adjuntem l'enllaç a la programació de LABdeseries.

Recorda que les projeccions que tinguen preu d'entrada a la Filmoteca, serà de 1,5 euros per a titulars del Carnet Jove i el seu acompanyant.

Participa:

Col·laboren: