CARNET JOVE

CARNET JOVE

Amb el teu Carnet Jove trauràs el màxim profit al temps lliure i obtindràs alhora importants avantatges. Podràs beneficiar-te de descomptes en béns i serveis de caràcter social, cultural, de transport, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, etc.

Este programa és desenvolupa conjuntament amb la resta de Comunitats Autònomes i amb més de 30 països de l'entorn europeu que componen l'Associació del Carnet Jove Europeu (EYCA), entitat amb seu a Brussel·els, que  garanteix la reciprocitat dels citats avantatges en els diferents països adscrits.

Ara, a més, porta integrat el Carnet d'Alberguista, amb tots els seus descomptes i avantatges afegits.

 

 

Requisits:
•    Tindre entre 14 i 30 anys, tots dos inclosos.
•    Abonar la taxa de 7,70 € (consultar exempcions i bonificacions), que tindrà una validesa de 2 anys.

Tens 2 modalitats de Carnet Jove (punxa en cadascuna per a veure qué és i com tramitar-ho): 

Més informació sobre Carnet Jove: 963 108 578 / 963 108 586 / 961 839 493 / 961 839 498.

 

Carnet jove video

d'interés

Ves enrere La IX Trobada de Teatre Jove 2022 ha comptat amb la participació de 1.400 alumnes de secundària de tot el territori valencià

La IX Trobada de Teatre Jove 2022 ha comptat amb la participació de 1.400 alumnes de secundària de tot el territori valencià

 • L'IVAJ participa en aquesta iniciativa de la companyia de teatre ‘Projecte Inestable’ 
 • S'han realitzat 24 representacions, 65 tallers didàctics i 13 dinàmiques grupals

(09.04.22). La IX Trobada de Teatre Jove 2022 ha comptat en aquesta edició amb la participació de 1.400 alumnes d'educació secundària de tot el territori valencià i professionals de les arts escèniques. Es tracta d'un projecte en el qual participa l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) al costat de la companyia de teatre ‘Projecte inestable’. 

Trobada de Teatre Jove, finançat per Carnet Jove, és una oportunitat per a conéixer i gaudir de l'activitat teatral, en la qual diferents grups de teatre de secundària, cases de joventut i associacions juvenils de la Comunitat Valenciana que fan teatre tenen l'oportunitat de representar les seues obres. 

El director general de l'IVAJ, Jesús Martí, ha destacat com a objectiu principal d'aquesta iniciativa, “aprofundir en la convivència entre joves que senten passió pel teatre, formant-se en arts escèniques amb professionals i compartint processos creatius”. 

Per a aquest programa, ha indicat, “comptem amb un equip de professionals de les arts escèniques i de la pedagogia que ofereixen tot el seu coneixement i la seua estima pel teatre i la joventut”.

Durant la Trobada, alumnes i alumnes i docents creen i munten espectacles, exhibeixen els seus performances, es formen en tallers amb professionals de les arts escèniques i la pedagogia i comparteixen amb altres persones que viuen el teatre en l'educació secundària. 

Després de la pandèmia, s'ha pogut realitzar de manera presencial en el Centre Cultural Les Cigarreras d'Alacant, entre el 21 i el 24 de març, en l'Espai Inestable a València del 28 de març a l'1 d'abril i en el Teatre del Raval de Castelló de la Plana del 5 al 8 d'abril. 

En total s'han realitzat 13 jornades amb 24 representacions, 65 tallers didàctics i 13 dinàmiques grupals, amb la participació de 35 professionals de les arts escèniques.