T'interessa

CARNET JOVE

CARNET JOVE

 

ARA EL CARNET JOVE DE L'IVAJ ÉS GRATUÏT!

Fes-te amb el nou Carnet Jove digital. Només necessitaràs un DNI* o NIE* en vigor.

 

 

Per a tramitar el teu Carnet Jove digital primer consulta les instruccions, després segueix les indicacions d'este enllaç, i el tindràs descarregat (en format PDF) en el teu mòbil en el moment.

IMPORTANT: Has de tindre instal·lat un lector bàsic de PDF en el dispositiu en el qual vages a descarregar-lo (i/o utilitzar-lo). A més, hauràs de proporcionar-nos una adreça vàlida de correu electrònic.

L'únic requisit per a traure-te'l és tindre entre 14 i 30 anys. La seua validesa és de 2 anys.

Si una vegada descarregat el teu Carnet Jove digital vols obtindre'l en format físic, i no l’has sol·licitat al realitzar el tràmit, pots acudir a alguna de les oficines de l'IVAJ amb el justificant que hauràs rebut al correu electrònic.

Si vols obtindre-ho únicament en format físic, segueix les indicacions d'aquest enllaç. Pots consultar els ajuntaments en el següent llistat i/o consultar este mapa.

*En el cas de disposar únicament de Passaport en vigor, podràs obtindre el teu Carnet Jove seguint les indicacions d'aquest enllaç.

A més, porta integrat el Carnet d'Alberguista amb tots els seus descomptes i avantatges afegits.

També pots tramitar-ho com a targeta financera.

 

Amb el teu Carnet Jove trauràs el màxim profit al temps lliure i obtindràs alhora importants avantatges. Podràs beneficiar-te de descomptes en béns i serveis de caràcter social, cultural, de transport, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, etc., a la Comunitat Valenciana, en la resta de Comunitats Autònomes i a Europa.

Este programa es desenvolupa conjuntament amb la resta de Comunitats Autònomes i amb més de 30 països de l'entorn europeu que conponen l'Associació del Carnet Jove Europeu (EYCA), entitat amb seu a Brussel·les, que garanteix la reciprocitat dels citats avantatges en els diferents països adscrits.

Consulta tots els descomptes del Carnet Jove

 

Més informació sobre Carnet Jove963 108 513 / 961 839 497

Carnet jove video

d'interés

Ves enrere La gira teatral M’Importa d'Escena Erasmus arriba al juny a Altea, Torreblanca, Muro i Viver

La gira teatral M’Importa d'Escena Erasmus arriba al juny a Altea, Torreblanca, Muro i Viver

Escena Erasmus de l'IVAJ i de la Universitat de València presenta, dins de les activitats del programa Carnet Jove, una nova edició de la gira ‘M'importa’, el programa d'educació en valors de l'IVAJ, que arribarà al juny als municipis d'Altea, Torreblanca, Muro i Viver amb l'obra ‘Qui soc jo quan ningú em mira’, una reflexió sobre la identitat individual i col·lectiva.

Este projecte europeu oferix l'oportunitat a estudiants Erasmus a València procedents de diferents països, juntament amb estudiants valencians, d'involucrar-se en la representació d'esta obra teatral d'Anna Marí i Daniel Tormo, amb direcció de Josep Valero.

El director general de l'IVAJ, Vicente Ripoll, ha subratllat que esta gira és “especialment enriquidora, tant per als actors i actrius participants, que podran conéixer més parts del nostre territori, com per als instituts i joves dels municipis en els quals es representarà l'obra”, que podran descobrir este tipus d'activitats que tant el Carnet Jove de l'IVAJ com el programa de la Universitat de València duen a terme.

Segons el director de l'obra, Josep Valero, a partir dels testimoniatges i reflexions de les actrius i actors procedents de cinc països diferents, ‘Qui soc jo quan ningú em mira’ “medita sobre qui som en un món convuls, de nou amenaçat per l'horror de la guerra, la mentida i l'absolutisme, però també per l'individualisme, l'autocensura i la projecció distorsionada del 'jo' al món virtual”.

Per part seua, els vicerectors de Cultura i Internacionalització de la Universitat de València, Ester Alba i Carles Padilla, destaquen la consolidació d'Escena Erasmus UV com “un projecte de caire internacional que ha aconseguit que, a través de les arts escèniques, el diàleg i la dansa, cohabiten i convisquen diferents cultures en una itinerància pel territori”.

L'obra es representarà el 4 de juny en el Palau d'Altea Centre d'Arts d'Altea, el 14 de juny a l'Auditori Metropol de Torreblanca, el 18 de juny en el Teatre del Centre Cultural de Muro i el 20 de juny a la Casa de la Cultura de Viver. En cada població hi haurà dos funcions: una al matí dirigida al públic dels IES de la comarca i una a la vesprada oberta al públic general.

El repartiment de 2024 el formen per part d'Itàlia Alice Vaccaro, Fabiana Quattrone, Giulia Sbraccia, Lucca Tinaro i Marta Toso; de França Doucia Lopez-Pueyo i Julie Méndez; d'Alemanya Leonie Ronja; de València Carlos Baixauli, Sara Olivas i Sandra Pombo, i d'Euskadi June Otxoantesana.

Escena Erasmus

Els espectacles d'Escena Erasmus es van iniciar en 2010 amb els estudiants Erasmus com a protagonistes i col·laboradors en la creació i redacció dels textos.

Des de llavors, s'han representat en més de 300 ciutats, pobles i centres penitenciaris i en festivals de teatre com els d'Almagro, Olite, Olmedo, Elx, Internacional de Santander, Alcalá, o en la Comissió Europea a Brussel·les.

Com a resultat de qualitat i èxit, Escena Erasmus ha sigut reconegut en diverses ocasions des de l'any 2011, en què va rebre el premi Carlemany de la Joventut del Parlament Europeu; en 2018 va guanyar la Menció d'Honor del Premi ‘Spotlight on Heritage in Culture and the Arts’ de la Lliga Europea d'Empreses d'Arts Escèniques a Brussel·les; en 2019, el premi AVETID al millor projecte teatral valencià; en 2021, la Distinció 'Lluís Vives'- Premi 9 d'Octubre del Consell de la Generalitat per l'aportació valenciana a la construcció europea; i en 2023, el premi d'Honor de les Arts Escèniques Valencianes de l'Institut Valencià de Cultura-GVA.