T'interessa

CARNET JOVE

CARNET JOVE

 

ARA EL CARNET JOVE DE L'IVAJ ÉS GRATUÏT!

Fes-te amb el nou Carnet Jove digital. Només necessitaràs un DNI* o NIE* en vigor.

 

 

Per a tramitar el teu Carnet Jove digital primer consulta les instruccions, després segueix les indicacions d'este enllaç, i el tindràs descarregat (en format PDF) en el teu mòbil en el moment.

IMPORTANT: Has de tindre instal·lat un lector bàsic de PDF en el dispositiu en el qual vages a descarregar-lo (i/o utilitzar-lo). A més, hauràs de proporcionar-nos una adreça vàlida de correu electrònic.

L'únic requisit per a traure-te'l és tindre entre 14 i 30 anys. La seua validesa és de 2 anys.

Si una vegada descarregat el teu Carnet Jove digital vols obtindre'l en format físic, i no l’has sol·licitat al realitzar el tràmit, pots acudir a alguna de les oficines de l'IVAJ amb el justificant que hauràs rebut al correu electrònic.

Si vols obtindre-ho únicament en format físic, segueix les indicacions d'aquest enllaç. Pots consultar els ajuntaments en el següent llistat i/o consultar este mapa.

*En el cas de disposar únicament de Passaport en vigor, podràs obtindre el teu Carnet Jove seguint les indicacions d'aquest enllaç.

A més, porta integrat el Carnet d'Alberguista amb tots els seus descomptes i avantatges afegits.

També pots tramitar-ho com a targeta financera.

 

Amb el teu Carnet Jove trauràs el màxim profit al temps lliure i obtindràs alhora importants avantatges. Podràs beneficiar-te de descomptes en béns i serveis de caràcter social, cultural, de transport, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, etc., a la Comunitat Valenciana, en la resta de Comunitats Autònomes i a Europa.

Este programa es desenvolupa conjuntament amb la resta de Comunitats Autònomes i amb més de 30 països de l'entorn europeu que conponen l'Associació del Carnet Jove Europeu (EYCA), entitat amb seu a Brussel·les, que garanteix la reciprocitat dels citats avantatges en els diferents països adscrits.

Consulta tots els descomptes del Carnet Jove

 

Més informació sobre Carnet Jove963 108 513 / 961 839 497

Carnet jove video

d'interés

Ves enrere L'IVAJ participa en la "Trobada Audiovisual de Joves" del Festival Internacional Cinema Jove amb la presentació de 27 curtmetratges

L'IVAJ participa en la "Trobada Audiovisual de Joves" del Festival Internacional Cinema Jove amb la presentació de 27 curtmetratges

El director general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Vicente Ripoll, ha destacat la importància de la "Trobada Audiovisual de Joves" del Festival Cinema Jove com una plataforma de visibilització i exhibició de les creacions audiovisuals d'autors i autores joves que estan obrint-se camí dins del món de la indústria cinematogràfica i de la creació audiovisual”.

Vicente Ripoll ha participat en el lliurament dels premis de la 39a edició de la "Trobada Audiovisual", que ha tingut lloc esta setmana a València dins de la programació del Festival Internacional Cinema Jove, i que ha comptat amb la presentació de 27 curtmetratges seleccionats entre més de 130 propostes.

La Trobada Audiovisual és una secció emmarcada dins de l'àmplia programació del Festival Cinema Jove, en el qual poden concursar curtmetratges realitzats per joves, bé individualment o en grup.

En la seua intervenció, el director general de l'IVAJ ha assenyalat que esta trobada “és una ferramenta de participació i aprenentatge juvenil brillant, no sols per si mateixa, sinó per l'entorn en el qual es realitza”.
Així mateix, Ripoll ha recordat que, des dels seus inicis, “l'IVAJ ha impulsat, potenciat i donat suport a este festival” i ha assegurat que “es continuarà apostant per aquelles activitats que permeten a les persones joves descobrir i potenciar el seu talent aprenent a través de la pràctica, sobretot el que envolta el món audiovisual”.

Gràcies a la Trobada Audiovisual, totes aquelles persones joves amb inquietuds relacionades amb les arts cinematogràfiques poden participar, des dels 12 fins als 25 anys, en les diferents competicions i trobades,  representant als seus instituts, col·legis i universitats.  

Actualment, esta secció oficial compta amb tres categories de competició: la infantil, dirigida a escolars d'infantil i primària de fins a 12 anys; juvenil, per a estudiants de l'ESO i Batxillerat de fins a 20 anys i amateur o semi professional, dirigida a persones que estudien cicles formatius d'imatge, universitats, escoles de cinema i associacions juvenils o persones que presenten el seu projecte de curtmetratge semi professional, amb edats compreses entre els 16 i els 25 anys.

Cinema Jove

El Festival Internacional de Cinema de València - CINEMA JOVE, organitzat per l'Institut Valencià de Cultura, va nàixer a València en 1985 amb l'objectiu de promocionar a joves cineastes professionals procedents de tot el món.

Reconegut per la Federació Internacional d'Associacions de Productors de Films, Cinema Jove s'ha convertit, al llarg de la seua trajectòria, en un fòrum de trobada entre joves cineastes internacionals.

El certamen compta amb dos seccions oficials: una dedicada a llargmetratges que s'estrenen en el panorama nacional i una altra dedicada als curtmetratges més sòlids del panorama internacional, a més d'una programació que proposa altres seccions amb homenatges a cineastes veterans, joves directors "de culte", exposicions, trobades professionals, etc.