CARNET JOVE

CARNET JOVE

DES DE L'1 DE GENER DE 2023 EL CARNET JOVE DE L'IVAJ ÉS GRATUÏT.

 

Fes-te amb el nou Carnet Jove digital. Només necessitaràs un DNI* o NIE* en vigor.

Per a tramitar el teu Carnet Jove digital primer consulta les instruccions, després segueix les indicacions d'este enllaç, i el tindràs descarregat (en format PDF) en el teu mòbil en el moment.

IMPORTANT: Has de tindre instal·lat un lector bàsic de PDF en el dispositiu en el qual vages a descarregar-lo (i/o utilitzar-lo). A més, hauràs de proporcionar-nos una adreça de correu electrònic vàlida.

L'únic requisit per a traure-te'l és tindre entre 14 i 30 anys. La seua validesa és de 2 anys.

Si una vegada descarregat el teu Carnet Jove digital vols obtindre'l en format físic, i no l’has sol·licitat al realitzar el tràmit, pots acudir a alguna de les oficines de l'IVAJ amb el justificant que hauràs rebut al correu electrònic.

Si vols obtindre-ho únicament en format físic, segueix les indicacions d'aquest enllaç. Pots consultar els ajuntaments en el següent llistat i/o consultar aquest mapa.

*En el cas de disposar únicament de Passaport en vigor, podràs obtindre el teu Carnet Jove seguint les indicacions d'aquest enllaç.

A més porta integrat el Carnet d'Alberguista amb tots els seus descomptes i avantatges afegits.

També pots tramitar-ho com a targeta financera.

 

Amb el teu Carnet Jove trauràs el màxim profit al temps lliure i obtindràs alhora importants avantatges. Podràs beneficiar-te de descomptes en béns i serveis de caràcter social, cultural, de transport, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, etc., a la Comunitat Valenciana, en la resta de Comunitats Autònomes i a Europa.

Este programa es desenvolupa conjuntament amb la resta de Comunitats Autònomes i amb més de 30 països de l'entorn europeu que conponen l'Associació del Carnet Jove Europeu (EYCA), entitat amb seu a Brussel·les, que garanteix la reciprocitat dels citats avantatges en els diferents països adscrits.

Consulta tots els descomptes del Carnet Jove

 

Més informació sobre Carnet Jove963 108 513 / 961 839 497

Carnet jove video

d'interés

Ves enrere L'IVAJ i el Festival 10 Sentidos han oferit a 50 joves la possibilitat de conéixer este certamen d'arts vives

L'IVAJ i el Festival 10 Sentidos han oferit a 50 joves la possibilitat de conéixer este certamen d'arts vives

El certamen ha comptat un any més amb el Club d'Espectadors Joves 10 Sentidos-IVAJ, dirigit a persones d'entre 14 i 30 anys. 

L'IVAJ i el Festival 10 Sentidos han posat en marxa un any més l'experiència Club d'Espectadors Joves 10 Sentidos-IVAJ, en la qual han participat 50 persones d'entre 14 i 30 anys i a les quals se'ls ha donat l'oportunitat de conéixer aquest certamen d'arts vives des de dins, amb l'assistència gratuïta a espectacles, assajos, workshops i trobades amb diferents artistes.

El director general de l'IVAJ, Jesús Martí, ha explicat que l'objectiu és “acostar les arts vives a un públic jove i promoure la fidelitat de noves audiències”, alhora que es dota a la joventut d'eines “per a concebre i imaginar futurs projectes culturals i artístics” i fomentar l'aparició de vocacions professionals en l'àmbit de les arts vives i les pràctiques artístiques contemporànies.

Esta iniciativa, que s'ha desenvolupat al llarg de tot el Festival, entre el 4 i el 21 de maig, ha comptat amb la participació de 50 persones joves, que en tot moment han estat acompanyades per professionals de la gestió cultural, “amb els qui han compartit experiències des del pati de butaques com a espectadors, però també entre bastidors i backstage”, ha afirmat Martí. 

En este sentit, ha destacat que enguany el grup ha tingut una participació “molt activa”, amb trobades amb artistes internacionals de la talla de Yoann Bourgeois o Israel Galván a través de les diferents jornades programades per al grup.

Així mateix, alguns dels moments més especials en la present edició han sigut els compartits en el Certamen Coreogràfic, on han presenciat en primera línia els assajos i posada de llarg final de les companyies finalistes, així com el lliurament del Premi Jove 2023. 

D'altra banda, el Club d'Espectadors Joves 10 Sentidos-IVAJ també ofereix un seguiment complet de les persones participants durant el seu pas pel Festival, la qual cosa es tradueix en la tutorització de cròniques i ressenyes que les persones participants estan elaborant per activitat completada i que es publiquen en els canals de difusió i xarxes socials del certamen. 

Festival 10 Sentidos

El Festival, que enguany celebra la seua onzena edició sota el lema ‘Las Ilusiones’, cerca proposar una reflexió oberta a la mirada dels diferents creadors i creadores participants en diàleg amb el públic i la ciutadania.

En esta edició, els escenaris, centres culturals i barris de València atenen i defensen les il·lusions de manera intergeneracional. D'esta manera, el Festival aposta per les il·lusions en totes les etapes de la vida, des de la il·lusió més clara i coneguda de la infància fins a aquelles tan reals de les persones majors després d'una llarga experiència en el seu viatge per la vida.

També aposta per investigar amb nous llenguatges de comunicació des de l'art, generar coneixement i consolidar un espai obert a les relacions entre artistes, societat i individus.

La creació contemporània, la investigació, l'interdisciplinària o el transversal protagonitzen el Festival, una cita totalment oberta a la cerca de nous codis, a la creació emergent i al treball d'artistes ja consagrats, a la internacionalització de propostes en convivència tant amb les locals com amb les de nivell estatal. 

 

Participa:

Col·laboren: