T'interessa

CARNET JOVE

CARNET JOVE

 

ARA EL CARNET JOVE DE L'IVAJ ÉS GRATUÏT!

Fes-te amb el nou Carnet Jove digital. Només necessitaràs un DNI* o NIE* en vigor.

 

 

Per a tramitar el teu Carnet Jove digital primer consulta les instruccions, després segueix les indicacions d'este enllaç, i el tindràs descarregat (en format PDF) en el teu mòbil en el moment.

IMPORTANT: Has de tindre instal·lat un lector bàsic de PDF en el dispositiu en el qual vages a descarregar-lo (i/o utilitzar-lo). A més, hauràs de proporcionar-nos una adreça vàlida de correu electrònic.

L'únic requisit per a traure-te'l és tindre entre 14 i 30 anys. La seua validesa és de 2 anys.

Si una vegada descarregat el teu Carnet Jove digital vols obtindre'l en format físic, i no l’has sol·licitat al realitzar el tràmit, pots acudir a alguna de les oficines de l'IVAJ amb el justificant que hauràs rebut al correu electrònic.

Si vols obtindre-ho únicament en format físic, segueix les indicacions d'aquest enllaç. Pots consultar els ajuntaments en el següent llistat i/o consultar este mapa.

*En el cas de disposar únicament de Passaport en vigor, podràs obtindre el teu Carnet Jove seguint les indicacions d'aquest enllaç.

A més, porta integrat el Carnet d'Alberguista amb tots els seus descomptes i avantatges afegits.

També pots tramitar-ho com a targeta financera.

 

Amb el teu Carnet Jove trauràs el màxim profit al temps lliure i obtindràs alhora importants avantatges. Podràs beneficiar-te de descomptes en béns i serveis de caràcter social, cultural, de transport, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, etc., a la Comunitat Valenciana, en la resta de Comunitats Autònomes i a Europa.

Este programa es desenvolupa conjuntament amb la resta de Comunitats Autònomes i amb més de 30 països de l'entorn europeu que conponen l'Associació del Carnet Jove Europeu (EYCA), entitat amb seu a Brussel·les, que garanteix la reciprocitat dels citats avantatges en els diferents països adscrits.

Consulta tots els descomptes del Carnet Jove

 

Més informació sobre Carnet Jove963 108 513 / 961 839 497

Carnet jove video

d'interés

Ves enrere XVII Jesta 2024 Jornades de Jocs de Taula i Rol

XVII Jesta 2024 Jornades de Jocs de Taula i Rol

 

Vine amb l’IVAJ i el Saló del Còmic de València a l’esdeveniment de jocs Jesta i gaudix de l’Experiència Carnet Jove! 

Els dies 18 i 19 de maig, el CEIP San Onofre de Quart de Poblet serà l’epicentre de la diversió i la creativitat.

Prepareu les vostres ganes de jugar i la vostra imaginació, perquè Jesta és una parada obligatòria per a totes les persones aficionades al còmic, els jocs i la cultura pop en general!

Quines novetats hi haurà en esta edició?:

  • Presentacions de Star Wars Unlimited: Prepareu-vos per a submergir-vos en una galàxia molt, molt llunyana amb les emocionants presentacions de Star Wars Unlimited! Des dels seguidors de la Força fins als devots del Costat Fosc, tots trobaran alguna cosa que els emocione en este increïble esdeveniment.
  • Jocs de taula gegants: Viu l'emoció de jugar en gran amb els jocs de taula gegants! Gaudix d'emocionants partides envoltat de les teues amistats i de nous companys de joc. La diversió està assegurada per a totes les edats!
  • Passe Nocturn de Blood on the Clocktower: Per les persones que busquen una experiència més intensa, el passe nocturn de Blood on the Clocktower serà una opció irresistible. Prepara’t per a endinsar-te en la foscor i descobrir els misteris que s'oculten en esta esgarrifosa aventura!

L’entrada és gratuïta. No t’ho perdes!