T'interessa

CARNET JOVE

CARNET JOVE

 

ARA EL CARNET JOVE DE L'IVAJ ÉS GRATUÏT!

Fes-te amb el nou Carnet Jove digital. Només necessitaràs un DNI* o NIE* en vigor.

 

 

Per a tramitar el teu Carnet Jove digital primer consulta les instruccions, després segueix les indicacions d'este enllaç, i el tindràs descarregat (en format PDF) en el teu mòbil en el moment.

IMPORTANT: Has de tindre instal·lat un lector bàsic de PDF en el dispositiu en el qual vages a descarregar-lo (i/o utilitzar-lo). A més, hauràs de proporcionar-nos una adreça vàlida de correu electrònic.

L'únic requisit per a traure-te'l és tindre entre 14 i 30 anys. La seua validesa és de 2 anys.

Si una vegada descarregat el teu Carnet Jove digital vols obtindre'l en format físic, i no l’has sol·licitat al realitzar el tràmit, pots acudir a alguna de les oficines de l'IVAJ amb el justificant que hauràs rebut al correu electrònic.

Si vols obtindre-ho únicament en format físic, segueix les indicacions d'aquest enllaç. Pots consultar els ajuntaments en el següent llistat i/o consultar este mapa.

*En el cas de disposar únicament de Passaport en vigor, podràs obtindre el teu Carnet Jove seguint les indicacions d'aquest enllaç.

A més porta integrat el Carnet d'Alberguista amb tots els seus descomptes i avantatges afegits.

També pots tramitar-ho com a targeta financera.

 

Amb el teu Carnet Jove trauràs el màxim profit al temps lliure i obtindràs alhora importants avantatges. Podràs beneficiar-te de descomptes en béns i serveis de caràcter social, cultural, de transport, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, etc., a la Comunitat Valenciana, en la resta de Comunitats Autònomes i a Europa.

Este programa es desenvolupa conjuntament amb la resta de Comunitats Autònomes i amb més de 30 països de l'entorn europeu que conponen l'Associació del Carnet Jove Europeu (EYCA), entitat amb seu a Brussel·les, que garanteix la reciprocitat dels citats avantatges en els diferents països adscrits.

Consulta tots els descomptes del Carnet Jove

 

Més informació sobre Carnet Jove963 108 513 / 961 839 497

Carnet jove video

d'interés

Ves enrere I Congrés Joc & Rol: "El joc de taula i de rol com a eina de dinamització juvenil"

I Congrés Joc & Rol: "El joc de taula i de rol com a eina de dinamització juvenil"

El 16 de desembre, en Fira València, tindrà lloc el I I Congrés Joc & Rol "El joc de taula i rol com a eina de dinamització juvenil" que té com a objectiu presentar a professionals de la dinamització i educació una sèrie d'eines basades en l'ús de jocs de taula i rol, així com la creació de mecàniques gamificades. A través de diverses xarrades, els assistents es familiaritzaran amb termes com a Aprenentatge Basat en Jocs (ABJ), gamificació, joc de taula modern, jocs de rol, entre altres. 
Durant l'esdeveniment, les persones participants adquiriran coneixements i habilitats per a implementar una ludoteca en els seus respectius àmbits, així com les claus per a dinamitzar-les de la mà de professionals. A més, es presentaran diversos mètodes per a extrapolar coneixements mitjançant l'ús de dinàmiques de jocs, tant en entorns educatius o d'oci educatiu com per a dinamitzar l'adquisició de coneixements.
Vine i descobreix com els jocs poden impulsar l'aprenentatge, la participació activa i la cohesió grupal!


Horari:

9.00 - Benvinguda. 

9.15 - Introducció al joc de taula modern i al joc de rol. Un món “nou” per a la joventut (Antonio D. Ortiz Herreros)
10.15 - Introducció a la dinamització d'espais d'oci mitjançant jocs de taula (Amalia Sánchez López)

11.15 - Cartes en Joc, aplicació d'una dinàmica de rol en viu per a la dinamització i l'aprenentatge (Sonia López Díaz)

12.00 - Descans

12.30 - Una situació d'aprenentatge basada en el joc de rol de 'La lliga dels Cavallers (i Dames!) Extravagants' (Estefanía Figal Santos)

13.30 - El disseny d'avaluacions basades en jocs (Pedro J. Ramos Villagrasa)


En la pàgina web podràs ampliar la informació, consultar el programa complet i inscriure't en el Congrés.
El Congrés comptarà amb una certificació d'assistència per part de l'IVAJ.

 Participa:

Col.laboren: