T'interessa

CARNET JOVE

CARNET JOVE

 

ARA EL CARNET JOVE DE L'IVAJ ÉS GRATUÏT!

Fes-te amb el nou Carnet Jove digital. Només necessitaràs un DNI* o NIE* en vigor.

 

 

Per a tramitar el teu Carnet Jove digital primer consulta les instruccions, després segueix les indicacions d'este enllaç, i el tindràs descarregat (en format PDF) en el teu mòbil en el moment.

IMPORTANT: Has de tindre instal·lat un lector bàsic de PDF en el dispositiu en el qual vages a descarregar-lo (i/o utilitzar-lo). A més, hauràs de proporcionar-nos una adreça vàlida de correu electrònic.

L'únic requisit per a traure-te'l és tindre entre 14 i 30 anys. La seua validesa és de 2 anys.

Si una vegada descarregat el teu Carnet Jove digital vols obtindre'l en format físic, i no l’has sol·licitat al realitzar el tràmit, pots acudir a alguna de les oficines de l'IVAJ amb el justificant que hauràs rebut al correu electrònic.

Si vols obtindre-ho únicament en format físic, segueix les indicacions d'aquest enllaç. Pots consultar els ajuntaments en el següent llistat i/o consultar este mapa.

*En el cas de disposar únicament de Passaport en vigor, podràs obtindre el teu Carnet Jove seguint les indicacions d'aquest enllaç.

A més, porta integrat el Carnet d'Alberguista amb tots els seus descomptes i avantatges afegits.

També pots tramitar-ho com a targeta financera.

 

Amb el teu Carnet Jove trauràs el màxim profit al temps lliure i obtindràs alhora importants avantatges. Podràs beneficiar-te de descomptes en béns i serveis de caràcter social, cultural, de transport, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, etc., a la Comunitat Valenciana, en la resta de Comunitats Autònomes i a Europa.

Este programa es desenvolupa conjuntament amb la resta de Comunitats Autònomes i amb més de 30 països de l'entorn europeu que conponen l'Associació del Carnet Jove Europeu (EYCA), entitat amb seu a Brussel·les, que garanteix la reciprocitat dels citats avantatges en els diferents països adscrits.

Consulta tots els descomptes del Carnet Jove

 

Més informació sobre Carnet Jove963 108 513 / 961 839 497

Carnet jove video

d'interés

Ves enrere FRIKIDAYS Saló del Manga de Gandia

FRIKIDAYS Saló del Manga de Gandia

Bones notícies per als aficionats als jocs de taula i de rol! El Saló del Còmic de València participarà en l'esdeveniment Frikidays, i portarà a terme una nova Experiència Carnet Jove gràcies al patrocini de l'IVAJ.

Prepara't per a viure una experiència única amb sessions del popular "Blood on the Clocktower", un fascinant joc que combina elements de rols ocults i la immersió del rol en viu. Este joc ha capturat l'atenció de jugadors i jugadores al voltant del món per la seua capacitat de crear intricades trames i mantindre a tots els participants en constant suspens. Els jugadors assumiran diferents rols en un poble on un d'ells és un assassí ocult, i hauran de descobrir la seua identitat abans que siga massa tard.

Les sessions de "Blood on the Clocktower" estaran distribuïdes al llarg dels dos dies de l'esdeveniment perquè totes les persones interessades puguen tindre l'oportunitat de participar:

Dissabte 25 de maig:

  • Primer passe a les 16.00 h.*
  • Segon passe a les 18.30 h.*

Diumenge 26 de maig:

  • •Primer passe a les 11.00 h.*
  • •Segon passe a les 15.30 h.*
  • •Tercera passe a les 18.00 h.*

No et perdes l'oportunitat de submergir-te en esta intrigant experiència i demostrar les teues habilitats de deducció i intuïció. Vine i forma part de l'emoció en FrikIdays a l’espai Joc & Rol del Saló del Còmic de València i gaudix de l’Experiència Carnet Jove!

Per a més informació sobre l'esdeveniment, visita FrikIdays. T'esperem!

*Horaris provisionals, consulteu prèviament en la web.