CARNET JOVE

CARNET JOVE

DES DE L'1 DE GENER DE 2023 EL CARNET JOVE DE L'IVAJ ÉS GRATUÏT.

 

Fes-te amb el nou Carnet Jove digital. Només necessitaràs un DNI* o NIE* en vigor.

Per a tramitar el teu Carnet Jove digital primer consulta les instruccions, després segueix les indicacions d'este enllaç, i el tindràs descarregat (en format PDF) en el teu mòbil en el moment.

IMPORTANT: Has de tindre instal·lat un lector bàsic de PDF en el dispositiu en el qual vages a descarregar-lo (i/o utilitzar-lo). A més, hauràs de proporcionar-nos una adreça de correu electrònic vàlida.

L'únic requisit per a traure-te'l és tindre entre 14 i 30 anys. La seua validesa és de 2 anys.

Si una vegada descarregat el teu Carnet Jove digital vols obtindre'l en format físic, i no l’has sol·licitat al realitzar el tràmit, pots acudir a alguna de les oficines de l'IVAJ amb el justificant que hauràs rebut al correu electrònic.

Si vols obtindre-ho únicament en format físic, segueix les indicacions d'aquest enllaç. Pots consultar els ajuntaments en el següent llistat i/o consultar aquest mapa.

*En el cas de disposar únicament de Passaport en vigor, podràs obtindre el teu Carnet Jove seguint les indicacions d'aquest enllaç.

A més porta integrat el Carnet d'Alberguista amb tots els seus descomptes i avantatges afegits.

També pots tramitar-ho com a targeta financera.

 

Amb el teu Carnet Jove trauràs el màxim profit al temps lliure i obtindràs alhora importants avantatges. Podràs beneficiar-te de descomptes en béns i serveis de caràcter social, cultural, de transport, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, etc., a la Comunitat Valenciana, en la resta de Comunitats Autònomes i a Europa.

Este programa es desenvolupa conjuntament amb la resta de Comunitats Autònomes i amb més de 30 països de l'entorn europeu que conponen l'Associació del Carnet Jove Europeu (EYCA), entitat amb seu a Brussel·les, que garanteix la reciprocitat dels citats avantatges en els diferents països adscrits.

Consulta tots els descomptes del Carnet Jove

 

Més informació sobre Carnet Jove963 108 513 / 961 839 497

Carnet jove video

d'interés

Ves enrere Festival LABDESERIES 2023

Festival LABDESERIES 2023

L'IVAJ ha col·laborat un altre any més amb el patrocini de LABdeseries Festival de Sèries de València. Aquesta quarta edició del festival, que va tindre lloc del 25 al 30 d’abril, ha tornat a les seus de La Filmoteca, La Mutant i Les Naus per a celebrar la bona salut de la ficció televisiva i per a analitzar els assumptes més importants que es tracten en elles.

En el festival enguany s'ha prestat gran atenció a la fantasia,  tenint en compte l’evolució que ha tingut el gènere en els últims anys. El festival ha repassat algunes de les produccions fantàstiques més recents i títols clàssics, que segueixen en el record del públic més serièfil.

Els col·loquis i les projeccions han tornat a ser protagonistes d’aquesta cita que va reunir a professionals del sector: guionistes, escriptors i escriptores, intèrprets i periodistes.

A més, enguany el Carnet Jove de l’IVAJ ha estat també present en les següents xarrades:

- 26 d’abril – 12.00 h. – La Filmoteca

Com parlen les sèries fantàstiques de la realitat?

Les sèries fantàstiques permeten imaginar mons alternatius, éssers increïbles i trames sorprenents però també s’obstinen a parlar de la realitat utilitzant altres codis i llenguatges.

El gènere fantàstic sempre ha sigut una manera de contar el món a través d'històries aparentment no realistes, però que parlen dels nostres desitjos i temors, dels desafiaments personals i col·lectius al fet que ens enfrontem. El component fantàstic permet, moltes vegades, plantejar qüestions que, amb un relat més realista, seria molt més difícil. Aquest tipus de sèries conformen gran part del consum audiovisual de joves i adolescents i, per això, la taula vol reflexionar entorn del gènere, parlar d'alguns dels títols més coneguts i què ens estan dient sobre el nostre present.

Hi conversaren les guionistes Ruth García (Los protegidos, Perdida, Acacias, Paraíso) i Estíbaliz Burgaleta (Tú no eres especial, SMS, Skam, Las chicas del cable) i l’escriptora especialitzada en gènere fantàstic Haizea M. Zubieta (Infinitas, Tocar el cielo, Rayo la de los mil nombres, Tres). Modera la conversa Arantxa Gil (periodista cultural d’À Punt).

Entrada gratuïta

- 28 d’abril – 12.00 h. – La Filmoteca

Com aborden les sèries la salut mental?

La preocupació per la salut mental s’ha traslladat a les sèries. Es repassarà com han abordat aquest tema algunes produccions d’èxit recents al costat dels seus principals responsables.

Actualment, sembla que hi ha més joves i adolescents amb problemes de salut mental o, potser, hi ha més visibilització, com es pot comprovar en les produccions televisives que, cada vegada amb més freqüència, inclouen conflictes i trames vinculades en aquestes qüestions, com per exemple Normal People, Euphoria, Por trece razones, La edad de la ira o Merlí. La taula proposa una reflexió entorn de la forma en què es representa la salut mental i com ha canviat el seu tractament audiovisual en els últims anys.

La xerrada, dirigida al públic més jove, comptarà amb la participació d’Ana Rujas, protagonista i creadora de Cardo, Mireia Vilapuig, protagonista i creadora de Selftape, i Luis Caballero, guionista de HIT. Modera la conversa Mikel Labastida.

Entrada gratuïta.

 

Participa:

Col·laboren: