CARNET JOVE

CARNET JOVE

DES DE L'1 DE GENER DE 2023 EL CARNET JOVE DE L'IVAJ ÉS GRATUÏT.

 

Fes-te amb el nou Carnet Jove digital. Només necessitaràs un DNI* o NIE* en vigor.

Per a tramitar el teu Carnet Jove digital primer consulta les instruccions, després segueix les indicacions d'este enllaç, i el tindràs descarregat (en format PDF) en el teu mòbil en el moment.

IMPORTANT: Has de tindre instal·lat un lector bàsic de PDF en el dispositiu en el qual vages a descarregar-lo (i/o utilitzar-lo). A més, hauràs de proporcionar-nos una adreça de correu electrònic vàlida.

L'únic requisit per a traure-te'l és tindre entre 14 i 30 anys. La seua validesa és de 2 anys.

Si una vegada descarregat el teu Carnet Jove digital vols obtindre'l en format físic, i no l’has sol·licitat al realitzar el tràmit, pots acudir a alguna de les oficines de l'IVAJ amb el justificant que hauràs rebut al correu electrònic.

Si vols obtindre-ho únicament en format físic, segueix les indicacions d'aquest enllaç. Pots consultar els ajuntaments en el següent llistat i/o consultar aquest mapa.

*En el cas de disposar únicament de Passaport en vigor, podràs obtindre el teu Carnet Jove seguint les indicacions d'aquest enllaç.

A més porta integrat el Carnet d'Alberguista amb tots els seus descomptes i avantatges afegits.

També pots tramitar-ho com a targeta financera.

 

Amb el teu Carnet Jove trauràs el màxim profit al temps lliure i obtindràs alhora importants avantatges. Podràs beneficiar-te de descomptes en béns i serveis de caràcter social, cultural, de transport, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, etc., a la Comunitat Valenciana, en la resta de Comunitats Autònomes i a Europa.

Este programa es desenvolupa conjuntament amb la resta de Comunitats Autònomes i amb més de 30 països de l'entorn europeu que conponen l'Associació del Carnet Jove Europeu (EYCA), entitat amb seu a Brussel·les, que garanteix la reciprocitat dels citats avantatges en els diferents països adscrits.

Consulta tots els descomptes del Carnet Jove

 

Més informació sobre Carnet Jove963 108 513 / 961 839 497

Carnet jove video

d'interés

Ves enrere Club d'Espectadors/res Joves del "Festival 10 Sentidos

Club d'Espectadors/res Joves del "Festival 10 Sentidos

En 2023 el programa Carnet Jove de l'IVAJ estarà present de nou en la XII edició del “Festival 10 Sentidos – Las Ilusiones” amb el Club d'Espectadors/es Joves IVAJ-Carnet Jove,  que tindrà lloc del 4 al 21 de maig en diferents seus i espais culturals de la ciutat de València amb l'objectiu de potenciar les arts vives i les pràctiques artístiques contemporànies entre la joventut valenciana i promoure la fidelitat de noves audiències.

El Festival 10 Sentits aposta en cada edició per a visibilitzar qüestions que preocupen la nostra comunitat i per a ressaltar el poder de l'art com a catalitzador de l'acció social. Cada any la programació s'articula sota un lema (enguany és “Las llusiones”), que proposa una reflexió oberta a la mirada dels diferents creadors i creadores participants, en diàleg amb el públic i la ciutadania, sent un aparador de les arts vives a València.

El Club d'Espectadors/es Joves IVAJ Carnet Jove consisteix en la participació de 50 joves, de 14 a 30 anys, en un itinerari d'activitats artístiques: xarrades i trobades amb directors/es, dramaturgs i artistes de les propostes programades; tallers de formació,

assistència a activitats i realització de continguts propis; i assistència gratuïta als principals esdeveniments, amb l'acompanyament i assessorament professional de tutors/es en els seus itineraris i processos de formació.

Els objectius del Club d'Espectadors Carnet Jove-IVAJ són:

  • Formar a futurs professionals en el camp de les arts vives i les pràctiques artístiques contemporànies.
  • Desenvolupar la capacitat autocrítica i de contextualització dels treballs presentats en el Festival 10 Sentits.
  • Fomentar la creativitat, l'originalitat i la innovació dels joves en relació amb les arts vives contemporànies.
  • Dotar d'eines a la joventut per a concebre i imaginar futurs projectes culturals i artístics.

 

 

 

 

Participa:

Col·laboren: