T'interessa

CARNET JOVE

CARNET JOVE

 

ARA EL CARNET JOVE DE L'IVAJ ÉS GRATUÏT!

Fes-te amb el nou Carnet Jove digital. Només necessitaràs un DNI* o NIE* en vigor.

 

 

Per a tramitar el teu Carnet Jove digital primer consulta les instruccions, després segueix les indicacions d'este enllaç, i el tindràs descarregat (en format PDF) en el teu mòbil en el moment.

IMPORTANT: Has de tindre instal·lat un lector bàsic de PDF en el dispositiu en el qual vages a descarregar-lo (i/o utilitzar-lo). A més, hauràs de proporcionar-nos una adreça vàlida de correu electrònic.

L'únic requisit per a traure-te'l és tindre entre 14 i 30 anys. La seua validesa és de 2 anys.

Si una vegada descarregat el teu Carnet Jove digital vols obtindre'l en format físic, i no l’has sol·licitat al realitzar el tràmit, pots acudir a alguna de les oficines de l'IVAJ amb el justificant que hauràs rebut al correu electrònic.

Si vols obtindre-ho únicament en format físic, segueix les indicacions d'aquest enllaç. Pots consultar els ajuntaments en el següent llistat i/o consultar este mapa.

*En el cas de disposar únicament de Passaport en vigor, podràs obtindre el teu Carnet Jove seguint les indicacions d'aquest enllaç.

A més, porta integrat el Carnet d'Alberguista amb tots els seus descomptes i avantatges afegits.

També pots tramitar-ho com a targeta financera.

 

Amb el teu Carnet Jove trauràs el màxim profit al temps lliure i obtindràs alhora importants avantatges. Podràs beneficiar-te de descomptes en béns i serveis de caràcter social, cultural, de transport, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, etc., a la Comunitat Valenciana, en la resta de Comunitats Autònomes i a Europa.

Este programa es desenvolupa conjuntament amb la resta de Comunitats Autònomes i amb més de 30 països de l'entorn europeu que conponen l'Associació del Carnet Jove Europeu (EYCA), entitat amb seu a Brussel·les, que garanteix la reciprocitat dels citats avantatges en els diferents països adscrits.

Consulta tots els descomptes del Carnet Jove

 

Més informació sobre Carnet Jove963 108 513 / 961 839 497

Carnet jove video

d'interés

Ves enrere Festival 10 Sentidos 2024

Festival 10 Sentidos 2024


 

L'IVAJ estarà present en la XIII edició del Festival 10 Sentidos – PorLaCultura. El "Club d'Espectadors Joves 10 Sentits – IVAJ" tindrà lloc del 3 al 18 de maig en diferents seus i espais de la ciutat de València, amb l'objectiu de potenciar les arts vives i les pràctiques artístiques contemporànies entre la joventut valenciana i promoure la fidelitat de noves audiències.

Esta edició té com a lema #PorLaCultura, que serà el fil conductor de tota la trobada: posar en valor el treball i l'esforç d'artistes i gestors/as que hi ha darrere del talent.

El Festival 10 Sentidos, en col·laboració amb l'IVAJ, llança una nova convocatòria mitjançant la qual, 50 persones seran seleccionades per a participar en el Club d'Espectadors Joves, tindran accés a una vintena de propostes culturals de manera exclusiva i l'oportunitat d'estar davant i darrere dels escenaris.
Les persones participants tindran un calendari d'activitats gratuïtes i variades que inclourà espectacles, entrada als assajos, tallers i trobades amb artistes i professionals. Esta experiència tutoritzada és una manera de mostrar al públic jove el behind the scenes de la gestió cultural i ensenyar-los de primera mà el treball que requerixen els projectes artístics, combinant la perspectiva de l'audiència i la del personal que gestiona els esdeveniments culturals, experimentant des de com generar contingut en xarxes fins a ser jurat en el Certamen Coreogràfic 10 Sentidos. 

La convocatòria és gratuïta i podran participar joves de 14 a 30 anys amb el Carnet Jove vigent. El procés d'inscripció estarà obert des de l'11 de març fins a l'11 d'abril en l'enllaç festival10sentidos.com.

T'apuntes?

 

Participa:

Col.laboren: