T'interessa

CARNET JOVE

CARNET JOVE

 

ARA EL CARNET JOVE DE L'IVAJ ÉS GRATUÏT!

Fes-te amb el nou Carnet Jove digital. Només necessitaràs un DNI* o NIE* en vigor.

 

 

Per a tramitar el teu Carnet Jove digital primer consulta les instruccions, després segueix les indicacions d'este enllaç, i el tindràs descarregat (en format PDF) en el teu mòbil en el moment.

IMPORTANT: Has de tindre instal·lat un lector bàsic de PDF en el dispositiu en el qual vages a descarregar-lo (i/o utilitzar-lo). A més, hauràs de proporcionar-nos una adreça vàlida de correu electrònic.

L'únic requisit per a traure-te'l és tindre entre 14 i 30 anys. La seua validesa és de 2 anys.

Si una vegada descarregat el teu Carnet Jove digital vols obtindre'l en format físic, i no l’has sol·licitat al realitzar el tràmit, pots acudir a alguna de les oficines de l'IVAJ amb el justificant que hauràs rebut al correu electrònic.

Si vols obtindre-ho únicament en format físic, segueix les indicacions d'aquest enllaç. Pots consultar els ajuntaments en el següent llistat i/o consultar este mapa.

*En el cas de disposar únicament de Passaport en vigor, podràs obtindre el teu Carnet Jove seguint les indicacions d'aquest enllaç.

A més, porta integrat el Carnet d'Alberguista amb tots els seus descomptes i avantatges afegits.

També pots tramitar-ho com a targeta financera.

 

Amb el teu Carnet Jove trauràs el màxim profit al temps lliure i obtindràs alhora importants avantatges. Podràs beneficiar-te de descomptes en béns i serveis de caràcter social, cultural, de transport, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, etc., a la Comunitat Valenciana, en la resta de Comunitats Autònomes i a Europa.

Este programa es desenvolupa conjuntament amb la resta de Comunitats Autònomes i amb més de 30 països de l'entorn europeu que conponen l'Associació del Carnet Jove Europeu (EYCA), entitat amb seu a Brussel·les, que garanteix la reciprocitat dels citats avantatges en els diferents països adscrits.

Consulta tots els descomptes del Carnet Jove

 

Més informació sobre Carnet Jove963 108 513 / 961 839 497

Carnet jove video

d'interés

Ves enrere Saló del Còmic de València 2024

Saló del Còmic de València 2024

L'IVAJ, un any més, et convida de l'1 al 3 de març en Fira València, al Saló del Còmic de València 2024

L'estand d'Experiència Carnet Jove, dins de la Zona "Joc & Rol", es convertirà de nou en l'epicentre de la diversió per a totes les persones amants del joc de rol, estratègia i diversió en grup. Prepara't per a submergir-te en un món ple d'emocionants experiències i descobriments amb:

  • Demostracions de jocs de taula i editorials: Podràs participar en demostracions dels jocs de taula més emocionants del moment. Les principals editorials presentaran les seues últimes novetats, permetent-te conéixer de primera mà les regles, mecàniques i temàtiques dels jocs més esperats.
  • Tornejos Èpics: Els tres dies estaran plens de competicions intenses i desafiadores. La Zona "Joc & Rol" albergarà tornejos de diversos jocs, brindant-te l'oportunitat de demostrar les teues habilitats estratègiques i tàctiques en els jocs de grup.
  • Ludoteca Oberta: Si busques explorar nous mons de joc o simplement gaudir d'una vesprada relaxada amb amics i amigues, en la Zona "Joc & Rol" podràs triar entre una àmplia selecció de jocs de taula i gaudir d'un temps de qualitat en grup. La ludoteca oberta és el lloc perfecte per a descobrir nous títols i submergir-se en emocionants aventures de joc!

A més, en el Saló del Còmic de València hi haurà moltes més activitats com ara actuacions, tallers, conferències, xarrades, cosplays, K-Pop i J-Pop, manga, projeccions d'anime, etc. 

També comptarà amb els convidats i convidades, tant nacionals com internacionals, més importants del sector del còmic i les sèries, perquè vos dediquen les vostres obres favorites o es fotografien amb vosaltres.

Entre els esdeveniments més destacats d'este any estaran la presentació de la pel·lícula "La Casa", adaptació de còmic de Paco Roca dirigida per Alex Montoya, o la presentació de l'adaptació al cinema de la novel·la gràfica de Mariscal "Dispararon al pianista" per part del director Fernando Trueba.

Podeu veure tota la programació d'este any del Saló en la seua pàgina web. 

Acudix i amb el teu Carnet Jove tindràs un bon descompte per a les entrades.

T'esperem!

 

Participa:

Col.laboren: