T'interessa

CARNET JOVE

CARNET JOVE

 

ARA EL CARNET JOVE DE L'IVAJ ÉS GRATUÏT!

Fes-te amb el nou Carnet Jove digital. Només necessitaràs un DNI* o NIE* en vigor.

 

 

Per a tramitar el teu Carnet Jove digital primer consulta les instruccions, després segueix les indicacions d'este enllaç, i el tindràs descarregat (en format PDF) en el teu mòbil en el moment.

IMPORTANT: Has de tindre instal·lat un lector bàsic de PDF en el dispositiu en el qual vages a descarregar-lo (i/o utilitzar-lo). A més, hauràs de proporcionar-nos una adreça vàlida de correu electrònic.

L'únic requisit per a traure-te'l és tindre entre 14 i 30 anys. La seua validesa és de 2 anys.

Si una vegada descarregat el teu Carnet Jove digital vols obtindre'l en format físic, i no l’has sol·licitat al realitzar el tràmit, pots acudir a alguna de les oficines de l'IVAJ amb el justificant que hauràs rebut al correu electrònic.

Si vols obtindre-ho únicament en format físic, segueix les indicacions d'aquest enllaç. Pots consultar els ajuntaments en el següent llistat i/o consultar este mapa.

*En el cas de disposar únicament de Passaport en vigor, podràs obtindre el teu Carnet Jove seguint les indicacions d'aquest enllaç.

A més porta integrat el Carnet d'Alberguista amb tots els seus descomptes i avantatges afegits.

També pots tramitar-ho com a targeta financera.

 

Amb el teu Carnet Jove trauràs el màxim profit al temps lliure i obtindràs alhora importants avantatges. Podràs beneficiar-te de descomptes en béns i serveis de caràcter social, cultural, de transport, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, etc., a la Comunitat Valenciana, en la resta de Comunitats Autònomes i a Europa.

Este programa es desenvolupa conjuntament amb la resta de Comunitats Autònomes i amb més de 30 països de l'entorn europeu que conponen l'Associació del Carnet Jove Europeu (EYCA), entitat amb seu a Brussel·les, que garanteix la reciprocitat dels citats avantatges en els diferents països adscrits.

Consulta tots els descomptes del Carnet Jove

 

Més informació sobre Carnet Jove963 108 513 / 961 839 497

Carnet jove video

d'interés

Ves enrere L'IVAJ estarà present, juntament amb Calcsicova, en els principals festivals de música de la Comunitat Valenciana

L'IVAJ estarà present, juntament amb Calcsicova, en els principals festivals de música de la Comunitat Valenciana

  • L’IVAJ tindrà presència als punts instal·lats per Calcsicova, on es dona informació sobre salut sexual i hàbits saludables
  • Està previst que tinga presència en 14 festivals que se celebraran al llarg de tot el territori valencià entre juliol i octubre

L’IVAJ, en col·laboració amb la Coordinadora d’Associacions de VIH i sida (Calcsicova), estarà present als principals festivals de música que se celebraran en els pròxims mesos a la Comunitat Valenciana, on oferirà informació sobre salut sexual i consells per al foment d’hàbits de vida saludable.

Aquesta col·laboració, que és fruit d’un conveni entre Calcsicova i l’IVAJ, té com a objectiu que totes dues institucions puguen unir esforços i recursos per a sensibilitzar i informar sobre salut sexual, desenvolupant accions orientades específicament a potenciar hàbits saludables entre el públic jove als festivals d’estiu de la Comunitat Valenciana.

Així, l’IVAJ estarà present als festivals d’estiu més importants, informant i repartint material corporatiu als punts d’informació de Calcsicova, dins de la campanya Prova la vida sense dubtes, destinada a la sensibilització respecte al VIH entre el públic jove, que representa la taxa més elevada de diagnòstic a Espanya, especialment entre els 25 i els 29 anys.

Als espais de l’IVAJ i Calcsicova, a més d’oferir informació sobre VIH i malalties de transmissió sexual, es proporciona atenció a les víctimes de delictes d’odi, facilitant els contactes per a les víctimes de serofòbia, LGTBI-fòbia, violència de gènere o disfòbia, a més de donar consells sobre com actuar davant d’una situació d’intoxicació etílica.

Un cas al dia a la Comunitat Valenciana

Les dades facilitades per Calcsicova apunten al fet que a la Comunitat Valenciana es diagnostica un nou cas de VIH al dia i que el 30 % de les persones joves d’entre 20 i 24 anys afectades pel virus pateixen les conseqüències d’un diagnòstic tardà.

Així mateix, des de Calcsicova s’ha aprofitat la presència que han tingut en els últims anys en festivals per a realitzar una enquesta entre el públic atés, en què s’evidencia que el 48 % diu que no utilitza preservatiu o l’utilitza només a vegades, i que més d’un 13 % encara creu que el VIH es pot transmetre per un bes.

D’altra banda, el 63 % de les persones enquestades afirma que mai s’ha fet la prova per a conéixer si és portadora del virus, i quasi un 40 % creu que els qui estan en tractament i tenen una càrrega viral indetectable continuen transmetent el VIH.

Presència en 14 festivals

La campanya d’enguany, que ha començat al festival Deleste als jardins de Vivers de València, té previst estendre’s en almenys 14 certàmens que se celebraran en diversos punts de la Comunitat Valenciana entre els mesos de juliol i octubre, encara que estan treballant per a poder ampliar aquesta presència.

Els punts informatius a la província d’Alacant estaran en el Low Festival de Benidorm, que es desenvoluparà entre el 28 i el 30 de juliol; el Leyendas del Rock de Villena, que està previst entre el 9 i el 12 d’agost, i el festival RaboLagartija, que serà en la mateixa localitat, però entre els dies 17 i 19 d’agost, a més d’Iberia Festival de Benidorm, entre el 29 i el 30 de setembre.  

Els certàmens de la província de Castelló que tenen ja confirmada la presència d’un punt d’informació de l’IVAJ i Calcsicova són el Feslloc de Benlloch, que ha tingut lloc entre el 6 i el 8 de juliol, i està prevista també la presència en el Rototom Sunsplash de Benicàssim, que se celebra entre el 16 i el 20 d’agost.

La província de València tindrà punts informatius als Concerts de Vivers, que estan previstos a la ciutat de València durant diversos dies del mes de juliol, com és el cas d’Homenatge a la Ruta dels 90’s, que va estar el 9 de juliol també a la ciutat de València. També estarà al Latin Fest i al Zevra Festival, que té la mateixa localització, que tindran lloc el 15 de juliol, el primer, i entre el 21 i el 24 de juliol el segon.

El Medusa Sunbeach, que està previst entre el 9 i el 14 d’agost a Cullera, també tindrà punt informatiu, juntament amb Mediterránea Festival de Tavernes de la Valldigna, previst per als dies 18 i 19 d’aquest mes; el Festardor de Sagunt, que se celebrarà entre l’11 i el 14 d’octubre, i Love to Rock, del 13 al 14 d’octubre a la ciutat de València.