T'interessa

CARNET JOVE

CARNET JOVE

 

ARA EL CARNET JOVE DE L'IVAJ ÉS GRATUÏT!

Fes-te amb el nou Carnet Jove digital. Només necessitaràs un DNI* o NIE* en vigor.

 

 

Per a tramitar el teu Carnet Jove digital primer consulta les instruccions, després segueix les indicacions d'este enllaç, i el tindràs descarregat (en format PDF) en el teu mòbil en el moment.

IMPORTANT: Has de tindre instal·lat un lector bàsic de PDF en el dispositiu en el qual vages a descarregar-lo (i/o utilitzar-lo). A més, hauràs de proporcionar-nos una adreça vàlida de correu electrònic.

L'únic requisit per a traure-te'l és tindre entre 14 i 30 anys. La seua validesa és de 2 anys.

Si una vegada descarregat el teu Carnet Jove digital vols obtindre'l en format físic, i no l’has sol·licitat al realitzar el tràmit, pots acudir a alguna de les oficines de l'IVAJ amb el justificant que hauràs rebut al correu electrònic.

Si vols obtindre-ho únicament en format físic, segueix les indicacions d'aquest enllaç. Pots consultar els ajuntaments en el següent llistat i/o consultar este mapa.

*En el cas de disposar únicament de Passaport en vigor, podràs obtindre el teu Carnet Jove seguint les indicacions d'aquest enllaç.

A més, porta integrat el Carnet d'Alberguista amb tots els seus descomptes i avantatges afegits.

També pots tramitar-ho com a targeta financera.

 

Amb el teu Carnet Jove trauràs el màxim profit al temps lliure i obtindràs alhora importants avantatges. Podràs beneficiar-te de descomptes en béns i serveis de caràcter social, cultural, de transport, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, etc., a la Comunitat Valenciana, en la resta de Comunitats Autònomes i a Europa.

Este programa es desenvolupa conjuntament amb la resta de Comunitats Autònomes i amb més de 30 països de l'entorn europeu que conponen l'Associació del Carnet Jove Europeu (EYCA), entitat amb seu a Brussel·les, que garanteix la reciprocitat dels citats avantatges en els diferents països adscrits.

Consulta tots els descomptes del Carnet Jove

 

Més informació sobre Carnet Jove963 108 513 / 961 839 497

Carnet jove video

d'interés

Ves enrere Comarcon '24

Comarcon '24

Experiència Carnet Jove en la ComarCon '24 de Torrevieja

L'11 i el 12 de maig, en la ComarCon'24 de Torrevieja, podràs gaudir de Experiència Carnet Jove. El Salón del Cómic de València, patrocinat per l'IVAJ, tindrà una zona dedicada a jocs de taula i de rol, la zona Joc&Rol. 

Durant l'esdeveniment, un equip d'especialistes de Joc&Rol dinamitzarà ininterrompudament este espai de jocs on el públic podrà gaudir de partides de jocs com a Pelusas, Exploding Kittens, Skull King, Criaturas de las Sombras, Rebel Princess i Caida Libre.

Esta participació és la primera d'una sèrie d'esdeveniments que promouran el joc de taula modern en diferents localitats valencianes al llarg de l'any, culminant este 2024 amb la celebració del Congrés i les Jornades Joc&Rol en l'avantsala de la celebració del Saló del Còmic de València, que tindrà lloc del 28 de febrer al 2 de març de 2025 en Fira València. 

Amb esta iniciativa, el Saló del Còmic de València i l'IVAJ busquen fomentar la cultura del joc de taula modern, subratllant el seu paper com una forma d'oci intel·ligent i educatiu, que combina elements de narrativa, història, il·lustració i disseny de personatges, vinculant-ho amb l'art i la cultura en general.

No t'ho perdes!

Participa:

Col·laboren: