T'interessa

CARNET JOVE

CARNET JOVE

 

ARA EL CARNET JOVE DE L'IVAJ ÉS GRATUÏT!

Fes-te amb el nou Carnet Jove digital. Només necessitaràs un DNI* o NIE* en vigor.

 

 

Per a tramitar el teu Carnet Jove digital primer consulta les instruccions, després segueix les indicacions d'este enllaç, i el tindràs descarregat (en format PDF) en el teu mòbil en el moment.

IMPORTANT: Has de tindre instal·lat un lector bàsic de PDF en el dispositiu en el qual vages a descarregar-lo (i/o utilitzar-lo). A més, hauràs de proporcionar-nos una adreça vàlida de correu electrònic.

L'únic requisit per a traure-te'l és tindre entre 14 i 30 anys. La seua validesa és de 2 anys.

Si una vegada descarregat el teu Carnet Jove digital vols obtindre'l en format físic, i no l’has sol·licitat al realitzar el tràmit, pots acudir a alguna de les oficines de l'IVAJ amb el justificant que hauràs rebut al correu electrònic.

Si vols obtindre-ho únicament en format físic, segueix les indicacions d'aquest enllaç. Pots consultar els ajuntaments en el següent llistat i/o consultar este mapa.

*En el cas de disposar únicament de Passaport en vigor, podràs obtindre el teu Carnet Jove seguint les indicacions d'aquest enllaç.

A més, porta integrat el Carnet d'Alberguista amb tots els seus descomptes i avantatges afegits.

També pots tramitar-ho com a targeta financera.

 

Amb el teu Carnet Jove trauràs el màxim profit al temps lliure i obtindràs alhora importants avantatges. Podràs beneficiar-te de descomptes en béns i serveis de caràcter social, cultural, de transport, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, etc., a la Comunitat Valenciana, en la resta de Comunitats Autònomes i a Europa.

Este programa es desenvolupa conjuntament amb la resta de Comunitats Autònomes i amb més de 30 països de l'entorn europeu que conponen l'Associació del Carnet Jove Europeu (EYCA), entitat amb seu a Brussel·les, que garanteix la reciprocitat dels citats avantatges en els diferents països adscrits.

Consulta tots els descomptes del Carnet Jove

 

Més informació sobre Carnet Jove963 108 513 / 961 839 497

Carnet jove video

d'interés

Ves enrere 39a Trobada Audiovisual de Joves de Cinema Jove

39a Trobada Audiovisual de Joves de Cinema Jove

L’IVAJ estarà present en la 39a edició de la Trobada Audiovisual de Joves, que tindrà lloc del 26 al 28 de juny de 2024, dins de la programació del Festival Internacional de Cinema de València - CINEMA JOVE, que se celebrarà del 20 al 29 de juny de 2024.

La Trobada Audiovisual de Joves és una secció emmarcada dins de l’àmplia programació del Festival Cinema Jove, en la qual poden concursar curtmetratges realitzats per joves, bé individualment o en grup. Es tracta d'un compromís amb l'ensenyament i la promoció de l'art cinematogràfic, dels seus mecanismes tècnics narratius i servix de suport i plataforma de visibilització i exhibició a les creacions audiovisuals d’autors i autores joves que estan obrint-se camí dins del món de la indústria cinematogràfica i de la creació audiovisual en general.

Esta Trobada és un mitjà de suport a la cultura i d'interés en el camp de la creació en arts audiovisuals, de foment de la participació i un punt de trobada de creadors i creadores joves de col·legis, instituts, universitats i escoles de cinema, que presenten els seus curtmetratges o que participen com a espectadors/es en la Trobada.

Actualment, esta secció oficial compta amb tres categories a competició:

  • Infantil, dirigida a escolars d’Infantil i Primària de fins a 12 anys.
  • Juvenil, per a estudiants de l’ESO i Batxillerat de fins a 20 anys.
  • Amateur o semi professional, dirigida a persones que estudien cicles formatius d’imatge, universitats, escoles de cinema i associacions juvenils o persones que presenten el seu  projecte de curtmetratge semi professional, amb edats compreses entre els 16 i els 25 anys.

La participació ha batut rècords enguany, amb un total de 27 curtmetratges seleccionats d’entre 130 propostes presentades. La categoria amateur s’ha destacat especialment, convertint-se en una plataforma per a joves realitzadors en formació que no encaixen en concursos tradicionals ni en seccions oficials de festivals.

A més, el jurat seleccionarà cinc curtmetratges de la categoria amateur per a participar en la setena edició de la Residència de Joves Realitzadors, on rebran orientació i assessorament per a desenvolupar els seus projectes cinematogràfics durant una setmana a València.

El Festival Internacional de Cinema de València - CINEMA JOVE, organitzat per l'Institut Valencia de Cultura (IVC), va nàixer a València l’any 1985, està reconegut per la Federació Internacional d'Associacions de Productors de Films (FIAPF), i té com a objectiu promocionar a joves cineastes professionals procedents de tot el món.

Al llarg de la seua trajectòria s'ha convertit en un fòrum d'encontre entre joves cineastes internacionals, compta amb dos seccions oficials, una dedicada a llargmetratges que s'estrenen en el panorama nacional i una altra dedicada als curtmetratges més sòlids del panorama internacional, i una programació que proposa altres seccions amb homenatges a cineastes veterans, joves directors "de culte", exposicions, trobades professionals, etc. Cinema Jove aposta per un cinema arriscat, innovador i amb un gran nombre d'òperes primes, que han donat un gran prestigi al festival.