D'interés

Ves enrere Naix "RUMRUM", la Xarxa Antirumors

Naix "RUMRUM", la Xarxa Antirumors

Sayonara Fake News

Esta nova xarxa, formada per entitats socials i institucions, té com a objectiu treballar de forma conjunta per desmuntar rumors i estereotips sobre diversitat i per a afavorir les relacions basades en la igualtat, el respecte i el reconeixement mutu front les diverses discriminacions que dificulten la convivència a la Comunitat Valenciana.

A més, portarà a terme accions de prevenció i sensibilització per a què la ciutadania es dote d’eines i habilitats de comunicació per respondre als rumors i estereotips que circulen al seu entorn més proper.

La Xarxa RUMRUM posará a disposició tot el món un ampli catàleg de guies, materials i recursos relacionats amb la generació de noves narratives front als discursos d’odi que afecten als distints col·lectius.

Així mateix, els ajuntaments es poden adherir de la manera que consideren i hi haurà formació per a les persones dinamitzadores, ja que la intenció és que les persones joves siguen els i les agents antirumors.

També comptarà amb un teléfon gratuït (900 108 655) y un WhatsApp (676 322 559) perquè les víctimes o persones relacionades amb qualsevol tipus de discriminació puguen denunciar i rebre un primer assessorament i orientació.

+Info en la web RUMRUM 

Carta d'adhesió

Decàleg de valors Rumrum