D'interés

« Ves enrere

L'IVAJ millora la seguretat i accessibilitat de les seues instal·lacions juvenils

L'IVAJ millora la seguretat i accessibilitat de les seues instal·lacions juvenils

* Es realitza la posada a punt de les instal·lacions per a les pròximes activitats d'oci educatiu

El director de l'IVAJ, Jesús Martí, ha visitat el campament Jaume I d'Alcossebre i l'alberg Argentina de Benicàssim, davant la represa de les activitats d'oci educatiu en la Comunitat Valenciana i el llançament del programa d'Oferta Concertada per a activitats d'oci educatiu 'Viu l'Estiu' 2021.
 
El director de l'IVAJ ha afirmat que la visita s'emmarca en "les accions de millora de la seguretat i l'accessibilitat en els albergs que ja estan oberts per a procurar un oci educatiu segur".
 
Concretament, en l'alberg Argentina de Benicàssim s'han instal·lat mesuradors de CO₂ per a les sales comunes per a mantindre una adequada ventilació així com mesuradors de temperatura en l'entrada.
 
Així mateix, s'ha procedit a la instal·lació per primera vegada d'un sistema visual de senyals que permet comunicar des d'una situació de perill fins a l'inici d'una activitat, i que també arriba a través del telèfon mòbil a les persones que es troben en l'alberg i, cal destacar l'esforç per disposar d'albergs juvenils segurs i accessibles que segueixen les recomanacions i realitzen adaptacions per a "millorar el seu ús" per part de grups de joves.
 
Els albergs La Marina en Moraira-Teulada; l'Argentina, a Benicàssim, i Mar i Vent, a Piles, romanen oberts amb aforament limitat. Les reserves es realitzen solament per telèfon a través de la central de reserves, en el 961 607 642, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores.