D'interés

« Ves enrere

Camps de Voluntariat Juvenil 2021 a la Comunitat Valenciana - ‘Viu la Solidaritat’

Camps de Voluntariat Juvenil 2021 a la Comunitat Valenciana - ‘Viu la Solidaritat’

A partir de les 9.00 h. del dia 17 de maig de 2021 estaran disponibles ací totes les places que queden lliures. El pagament de 110 € es realitzarà a través del mateix enllaç i, una vegada efectuat, caldrà remetre en el termini de 3 dies la sol·licitud d'inscripció i la fitxa sanitaria degudament emplenades a la direcció de correu: voluntariat_ivaj@gva.es.

 

 
 
 
Per a este estiu s'han convocat 135 places repartides en 7 projectes, tres per a joves de 15 a 17 anys i quatre per a joves de 18 a 30 anys, i es desenvoluparan a Manises Viver, Xàtiva, Alcossebre i Teulada-Moraira. Aquests projectes són de les modalitats medi ambient, arqueologia i treball amb xiquets i xiquetes. Totes les activitats es realitzaran d'acord amb les mesures i instruccions de seguretat i sanitàries vigents. L'intercanvi de places amb altres comunitats autònomes i amb el Servei Voluntari Internacional que permet als joves la participació en activitats de caràcter nacional i internacional, se suspén durant aquest estiu, per la crisi sanitària generada per la COVID-19.
 
En els Camps de Voluntariat Juvenil organitzats en la Comunitat Valenciana s'inclouen els serveis següents: allotjament, alimentació en règim de pensió completa, formació necessària per al correcte desenvolupament del projecte tècnic, programa d'oci educatiu, amb activitats d'animació i de tipus cultural que es desenvolupen durant el torn així com assegurança d'accident i de responsabilitat civil.
 
Quant als Camps d'hivern que es realitzaran entre el 26 de desembre de 2021 i el 4 de gener de 2022 i la inscripció es podrà realitzar del 8 al 19 de novembre de 2021. Pròximament publicarem més informació sobre estos projectes.
 
 

+ info