Te interesa

enlaces

Destacado

Residencias para jóvenes 2024-2025

Se convocan plazas para el curso 2024/2025 en las residencias juveniles "La Florida", de Alicante, "Mare de Déu del Lledó", de Castelló de la Plana y "Sant Crist de la Mar", de Benicarló. Puedes...

Novedades

Atrás Treballem per a la Joventut, amb la joventut

Treballem per a la Joventut, amb la joventut

Vicent Ripoll, director general del IVAJ, escribe en el blog del IVAJ una entrada en relación al inFòrum, que se celebra en Elda los días 8 y 9 de noviembre y donde se hablará del futuro de las políticas de juventud en la Comunitat Valenciana.

"El repte de les persones adolescents i joves de hui és créixer i desenvolupar-se en un món plural, sostenible, divers i de tots ells, on puguen aprendre, divertir-se, equivocar-se, perseguir els seus somnis… i en definitiva créixer com a persones amb valors i grans competències. Com a professionals de l’àmbit de la joventut, hem de promoure les seues possibilitats d’emancipació, que passen per ocupacions de qualitat i habitatges assequibles. Fonamental és també la informació que els arriba a la joventut perquè puguen prendre decisions amb coneixement. Informació de qualitat i contrastada, on els serveis d’informació juvenil de cada municipi tenen un paper rellevant..."
 

Sigue leyendo

Twitter