Visualització de contingut web

Camps de voluntariat juvenil

Camps de voluntariat juvenil

Un camp de voluntariat juvenil és una activitat en què un grup de joves de diferents procedències es compromet de forma voluntària i desinteressada a desenvolupar un projecte de treball amb contingut social en favor de la comunitat.

S'organitzen camps de voluntariat a la Comunitat Valenciana, en altres comunitats autònomes i en altres països, i es realitzen a la primavera,  a l'estiu i a l'hivern.

L'edat per a participar en els camps de voluntariat juvenil organitzats a la Comunitat Valenciana estarà compresa entre els 15 i els 30 anys.

Les edats, la durada i el cost dels camps organitzats en altres comunitats autònomes i pel SVI seran els que establisca la comunitat autònoma o entitat organitzadora, i l'import haurà d'ingressar-se en el compte bancari que s'indique en cada cas.

Pots demanar més informació al correu: campsdevoluntariat@gva.es, als telèfons 963 108 568 / 961 607 644 o a les nostres xarxes socials.

 

Els camps de voluntariat de primavera, estiu i hivern, modalitats A i B i modalitat C , han sigut suspesos per la situació generada per l'evolució de la pandèmia per coronavirus COVID19.

 

 

Impresos associats