Esdeveniments

OMG-Youth at the Museums

OMG-Youth at the Museums

 

 

Curs internacional "OMG-Youth at the Museums". Busquem com acostar els museus als joves. El curs tindrà lloc del 16 al 20 d'octubre, simultàniament en els municipis de Santillana del Mar, Madrid i València. Des d'aquestes localitats s'analitzaran, mitjançant visites físiques i virtuals, les diferents activitats que s'estaran desenvolupant en tretze museus estatals, del Ministeri de Cultura i Esport, situats a Cantàbria, Comunitat de Madrid, Comunitat Valenciana, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Extremadura i Regió de Múrcia.

 Es pretén identificar les barreres que impedeixen als joves accedir als museus, entendre aquests centres de divulgació cultural com a espais per al treball juvenil,  generar estratègies de cooperació entre aquests dos àmbits i fer de l'educació no formal una eina vàlida per a treballar amb les persones joves en els museus.

Convocat per l'Agència Nacional del programa Erasmus+: Joventut en Acció, està recomanat per a persones que treballen en l'àmbit de la joventut, professors i formadors en general, educadors, mediadors i tècnics de museus, estudiants i potencials treballadors de museus.

Data límit d'inscripció: 19 d'agost de 2019

Informació i inscripció

programa pdf